Okładka książki - Niezwykła miłość

Niezwykła miłość

Niezwykła miłość

"Jeszcze wtedy nie wiedziała, że cena za ten pocałunek będzie wysoka."

Miłość zazwyczaj pojawią się wtedy, jak się jej człowiek nie spodziewa, potrafi czasem nieźle zaskoczyć.

Hania przez taką miłość miała złamane serce, nie szukała nowej znajomości, bo bała się, że znowu skończy tak jak poprzednio.

Bartosz ma narzeczoną i niby szczęśliwy związek. Ale czy na pewno? 🤔
Nawet planują ślub. Czy dojdzie do jego? 🤔
W związku Bartosza bardzo często coś zgrzyta, są kłótnie, niedomówienia. Skąd się to wzięło? 🤔
Życie lubi plątać figle, czasem jest tak, że gwałtownie wszystko się zmienia. Czy tu też tak będzie? 🤔
Mężczyzna będzie musiał się zmierzyć z prawdą, która wydaje się nie do uwierzenia. Co takiego się dowie? 🤔
Co się dzieje, gdy miłość pojawia się w niewłaściwym momencie? 🤔
Jak zachowa się Bartosz? 🤔
Czy mężczyzna pójdzie za głosem serca, czy rozumu? 🤔
To zawsze jest ciężko wybór, ale trzeba coś wybrać. Za czym pójdzie jednak mężczyzna? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖 ♥️.

To była moja pierwsza pozycja od autorki, która przeczytałam w ekspresowym tempie. Historia opisana tu jest wzięta z życia, takie odnoszę wrażenie. Autorka nie zawiodła mnie i na pewno to nie jest ostatnia książka. Mam już kilka na oku, które muszę przeczytać. Autorka pisze prostym językiem, przez co książkę czyta się dobrze i szybko. Moją uwagę bardzo przykuła okładka, jest taka o miłości.

Polecam Wam ogromnie 😍 😁.

Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Współpraca reklamowa, barterowa 🙂 😊.

Informacje dodatkowe o Niezwykła miłość:

Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2022-02-09
Dodał/a opinię: Patka96x

Tagi: Proza literacka bóg

Zobacz opinie o książce Niezwykła miłość

Kup książkę Niezwykła miłość

Droga do marzeń
Krystyna Mirek0
Okładka ksiązki - Droga do marzeń

Opowieść o tym, że nie warto żyć złudzeniami, za to nawet najbardziej krętą drogę losu można wyprostować. Trrach!... i życie dwudziestokilkuletniej Konstancji...

Inni mają lepiej
Krystyna Mirek0
Okładka ksiązki - Inni mają lepiej

Życie nie zawsze układa się tak, jak byśmy chcieli. Bywa skomplikowane, zwłaszcza gdy wyobraźnia zaczyna pracować na naszą niekorzyść. Historia Zuzy,...