Okładka książki - Nikt

Nikt

Tak się cieszę, że miałam okazję przeczytać tę książkę!
Nie jest to gatunek, który najczęściej wybieram dla siebie i rzadko kiedy tego typu książki są dla mnie na plus.
A tutaj co się wydarzyło!

Ta książka pochłonęła mnie doszczętnie. Nie miałam siły się od niej oderwać! Napisana językiem, który idealnie wpasował się w mój gust czytelniczy, a do tego niesamowicie intrygował mnie każdy wątek. Po prostu sztos.

Pamiętam jak ją zaczynałam, to mówiłam słynne: "tylko jeden rozdział i idę spać". Nie dało się. Nie było możliwości odłożyć jej na bok. Dobre kilkadziesiąt stron walczyłam sama ze sobą, żeby nie zarwać nocki.

Wielokrotnie szokowała, była brutalna i nie mieściło mi się w głowie co tak naprawdę się w niej wydarzyło. Nie mogłam doczekać się zakończenia, które wywróciło mój pogląd do góry nogami.

Psychopata, który czuje się bezkarny. Robi z kobietami co chce i wciąga w swoje brudne pomysły innych. Nie mogę napisać zbyt wiele, by nie zdradzić fabuły, ale koniecznie musisz ją przeczytać. Na długo zapadnie w mojej pamięci i wiem, że nie jest to ostatnie spotkanie z autorem, choć było dopiero pierwszym. 💯💥

Informacje dodatkowe o Nikt:

Kup książkę Nikt

Okrutny
Maciej Kaźmierczak0
Okładka ksiązki - Okrutny

Teodor Okrutny po piętnastu latach wraca do znienawidzonego Skraju. Musi się zmierzyć z trudną przeszłością i zbrodniami, które nie powinny ujrzeć światła...

To mnie zabije
Maciej Kaźmierczak0
Okładka ksiązki - To mnie zabije

Kiedy pozycja Matyldy na popularnej platformie streamingowej spada, dziewczyna postanawia zrobić wszystko, by wrócić na szczyt. Do czego się posunie i...