Okładka książki - Ocal mnie

Ocal mnie

Tom 3 cyklu After
Inne wydania:

Tessa wybaczyła Hardinowi kłamstwo, a teraz sama ukrywa przed nim prawdę. Pragnie wykorzystać wielką szansę w karierze, ale wie, że to będzie ogromny cios dla ich związku.

Powieść rodzi pytania, takie jak czy Hardin zaakceptuje wyjazd Tessy? Czy Tessa zdecyduje się zawalczyć o swoją karierę? Co zrobi Hardin? Czy Tessa zerwie znajomość z Zedem czy raczej bardziej się do niego zbliży?

"After. Ocal mnie" jest trzecim tomem z serii "After".

Jest to najgrubsza część z tej serii. I miałam mnóstwo obaw zaczynając ją. Jednak jestem ogólnie zadowolona.

Anna Todd pisze przyjemnym stylem pisania,który czyta się z przyjemnością.

Jestem jednocześnie zachwycona, jak i zdezorientowana. Nie mogę pojąć, jak można napisać tak grube powieści nie powtarzając się przy tym. To niebywałe. Jestem po prostu zachwycona.

Polecam tę powieść każdemu miłośnikowi romansów, a odradzam osobom, które nimi gardzą.

Powieść należy do gatunku romansu.

Informacje dodatkowe o Ocal mnie:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2015-06-15
Tytuł oryginału: After We Fell
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Agnieszka Myśliwy
Dodał/a opinię: Roksana

Zobacz opinie o książce Ocal mnie

Kup książkę Ocal mnie

After. Powieść Graficzna. Tom 1
Anna Todd 0
Okładka ksiązki - After. Powieść Graficzna. Tom 1

Zawarta przypadkowo znajomość może całkowicie odmienić nasze życie… „After” to światowy fenomen – teraz w formie powieści graficznej...

Nothing More
Anna Todd0
Okładka ksiązki - Nothing More

Kiedy Dakota, dla której przeprowadził się do Nowego Jorku, nagle oświadczyła mu, że to koniec, świat Landona legł w gruzach. Chłopak dzieli życie...