"Oczy wilka" autorstwa @alicja_sinicka wydana nakładem @wydawnictwo.kobiece to pierwszy tom serii o tym samym tytule.
Lena po uzyskaniu licencjatu przyjeżdża do małego miasteczka, w którym wraz z przyjaciółką ze studiów ma zacząć pracę w fabryce.
Artur to człowiek owiany aurą tajemnicy. Jego jasnobłękitne tęczówki przypominają oczy drapieżnego wilka. Wywołują uczucie lęku, respektu, ale i pożądania.
"Oczy wilka" to romans z intrygującą i tajemniczą historią. Oryginalna fabuła z doskonale budowanym napięciem. Dobrze wykreowani bohaterowie. Lekki styl pisania autorki sprawia, że książkę czyta się szybko i przyjemnie. Może nie wciąga od samego początku ale z każdą kolejną stroną czytamy ją z coraz większym zainteresowaniem.
Polecam na długie, jesienne wieczory i zapewniam, że nie jest to typowe i nudne romansidło.
Kto z Was już jest po lekturze tej książki? Podzielcie się swoimi wrażeniami.
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2020-06-17
Justtinazet
owa książka Alicji Sinickiej! Jaką tajemnicę skrywa moja podopieczna? Życie Anny Gali zmienia się diametralnie, gdy pewnego dnia zostaje opiekunką...
Miała być pomocą domową. Stała się służącą samego diabła. Julia chciałaby otworzyć firmę sprzątającą. Trafia do domu Państwa Borewskich, w którym...