Drugi tom serii Dziedzictwo, tym razem historia dotyczy Jurija i Elizawiety, chociaż nie brakowało również Saszy i Tonego z pierwszego tomu.
Eliza, która całe życie ucieka, nigdzie nie może zostać na dłużej, zatrudnia się w klubie jako sprzątaczka. Gdy poznaje właściciela lokalu, nawet w snach nie miała pojęcia, że ta znajomość tak zmieni jej życie.
Styl autorki pokochałam już w jej pierwszej książce i w tej się nie zawiodłam. Historia jest tak skonstruowana, że nie można się od niej oderwać, jest zaskakująca i pełna tajemnic, które powoli łączą się w całość. A prawda jaka odkrywamy, jest z jeden strony fascynująca, a z drugiej, gdy mamy powrot do przeszłości, jest brutalna.
Mega zakręcona historia, która pokazuje jak mafia rządzi i jak mafia pamięta. Co działo w przeszłości, odbijają się na teraźniejszości przez co Eli nie ma w życiu łatwo, a co gorsze całe życie była karmiona kłamstwem ze strony najbliżej osoby. Gdy prawda, wychodzi na jaw, nikt się nie spodziewał takiej historii.
Działo się, oj działo w tej książce! A najlepsze, że to jeszcze nie koniec Dziedzictwa ❤️
Gorąco polecam 🔥
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-01-20
Women_books
Nic nie daje więcej siły do walki niż miłość. Hope sądziła, że odnalazła sens życia w Pilot Point. Powróciła do jedynego miejsca, w którym czuła się...
Czworo bohaterów. Jedna historia.Keara O'Grady. Spadkobierczyni irlandzkiej rodziny wypełniająca ostatnią wolę zamordowanej matki.Leith McMillon. Syn człowieka...