Tytuł: Okres Próbny
Data premiery: 24.10.2024r.
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
" - Tak, nie mam nic innego do roboty.
- Śmieci trzeba wynieść.
- Jutro to zrobię.
- Nie możesz dzisiaj?
- Nie uciekną.
- Podłogi są do umycia, trzeba naprawić zawias w szafie i powiesić lustro w łazience.
- Jutro zadzwonię do taty. Przyjedzie i mi pomoże.
- Ty tak na serio??
- Wyluzuj, słońce. Juz ci mówiłem, że złość urodzie szkodzi, więc powinnaś mocno z tym przystopować. "
Króciótka historia, która skłania do refleksji nad ludzkimi relacjami. Autorka odsłania inną twarz narzeczeństwa i drogę do odnalezienia siebie w związku.
Wciągająca i jednocześnie emocjonalna powieść pełna humoru i przemyśleń na temat miłości.
Autorka w realistyczny sposób przekazuje, że tytułowy "okres próbny" to idealny czas na sprawdzenie nie tylko drugiej strony, ale też i siebie.
Bohaterowie są naturalni a codzienność życia i rutyna, skłania do refleksji nad gorzką prawdą związku.
Gorąco polecam.
Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i e-booka do recenzji.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze
Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2024-10-24
booksitsmypassio
Wsiąść do pociągu… i już każdy nuci piosenkę o zielonym kamyku! Perfekcja czasami zabija radość życia. Anna od urodzenia była chodzącą doskonałością...
Milena znalazła księcia na białym koniu. Cezary był szarmancki, rozpieszczał ją kwiatami, czekoladkami, mówił czułe słówka. Miłość kwitła w powietrzu....