Przeczytanie tej książki to była dla mnie prawdziwa uczta duchowa i intelektualna.
Robert wraz z Cris w niezwykle szczery i intymny sposób opisali swoje intensywne zmagania w świecie czarowników,
otwierając przed nami drzwi do ich rzeczywistości, która jednocześnie fascynuje i skłania do głębszej refleksji
nad własnym życiem. Realny Mit to wyjątkowa kisiazka, ponieważ łączy w sobie elementy osobistych przeżyć
z uniwersalnymi wskazówkami, jak podążać ścieżką serca i jak sie zachować
oraz jak stac się niezłomnym, nieskazitelnym wojownikiem.
To, co mi sie spodobalo , to możliwość zrozuminienia tej książki w dwojki sposob.
Dla osób, które nie miały jeszcze styczności z duchowymi praktykami czy ścieżką wojownika,
Realny Mit może być po prostu niezwykle wciągającą i barwnie napisaną opowieścią.
Jej otwarta narracja, bogactwo opisów i intensywność emocji sprawiają, że czyta się ją niemal jednym tchem,
czerpiąc radość i przyjemność z każdej nastepnaj strony.
Z kolei ci, którzy mają już swoje doświadczenia duchowe i zetknęli się z różnymi przejawami wewnętrznych przemian,
odkryją tutaj znacznie więcej. Książka staje się wówczas rodzajem przewodnika,
z którego można wyciągnąć liczne praktyczne wskazówki i inspiracje przydatne na własnej drodze rozwoju.
Jak często powtarza Robert – w jej treści kryje się wiele „smaczków”, które każdy odkrywa w swoim tempie i na swój sposób.
Lektura uświadomiła mi również, że OOBE – Życie Realnym Mitem nie jest jedynie kolejną książką o duchowości, ale czymś więcej –
jest ona zaproszeniem do wewnętrznej podróży, której celem jest odkrycie prawdziwej natory siły mocy i wolności !
To właśnie autentyczność Roberta i Cris ich szczerość i bezpośredniość sprawiają, że książka działa tak mocno i pozostawia po sobie trwały ślad.
Na mnie zrobiła ona ogromne, pozytywne wrażenie i jestem przekonany, że każdy, kto po nia sięgnie znajdzie w niej coś cennego dla siebie.
Niezależnie od tego, czy będzie to jedynie fascynująca opowieść, czy też głębsza inspiracja do własnego rozwoju i przemiany –
Realny Mit ma w sobie ta Moc, która porusza i prowadzi dalej.
Gorąco polecam! Berni!
Wydawnictwo: Instytut Roberta Noble
Data wydania: 2025-08-04
Kategoria: Wiedza ezoteryczna
Bernard Michalski
Robert Noble – jest jednym z najbardziej znanych Podróżników Astralnych w Polsce. Od najmłodszych lat interesował się parapsychologią szukając odpowiedzi...
Robert Noble, Czarownik z grupy Naguala Juliana, dzieli się z czytelnikami "Sentencjami Mocy", które mogą rozwinąć świadomość i wzbogacić życie każdego...