Okładka książki - Pan Zły Numer

Pan Zły Numer

„ℙ𝕒𝕟 𝕫ł𝕪 𝕟𝕦𝕞𝕖𝕣” 𝕃𝕪𝕟𝕟 ℙ𝕒𝕚𝕟𝕥𝕖𝕣 📱💌

▪𝗥𝗘𝗖𝗘𝗡𝗭𝗝𝗔 ▪

„Wszystko zaczęło się wieczorem, dzień po tym, jak spaliłam budynek, w którym mieszkałam.”

Już te kilka słów przyciąga uwagę i sprawia, że nie można przejść obojętnie obok tego tytułu.

Urocza, seksowna i przezabawna komedia romantyczna!

Wystarczyła jedna zmieniona cyferka w numerze telefonu by SMS trafił nie do tej osoby co powinien. Przyjaciel brata Olivii - Colin- pomylił numer i pech chciał, że wiadomość 💬"Opisz dokładnie, co masz na sobie.” trafiła do siostry jego przyjaciela, a zarazem współlokatora. I tak oto zaczyna się historia pełna niedomówień i miłości od pierwszej wiadomości. 💌

Przyznam szczerze, że i mnie kupiła ta fabuła. Autorka wpadła na naprawdę genialny pomysł, który już od pierwszych stron strasznie intryguje czytelnika. Byłam ciekawa jak autorka poprowadzi całą akcję. Już dawno nie czytałam tak świetnego, a zarazem bardzo zabawnego romansu. Ta historia różni się od powielanych schematów, jakie zazwyczaj pojawiają się w tego typu historiachh. Nie spodziewałam się, że fabuła książki będzie taka rozbudowana. Działo się naprawdę dużo, przez co nie mogłam się oderwać od lektury. A każda sytuacja była świetna. Już dawno, aż tak nie zachwycałam się książką. Ale „Pan zły numer" naprawdę przypadł mi do gustu. Polubiłam bohaterów, zżyłam się z nimi i nie chciałam opuszczać tego świata. W dodatku autorka posługuje się lekkim językiem, dlatego też książkę czyta się błyskawicznie. Była przewspaniała! Niesamowicie lekka, przyjemna i wciągająca. Momentami tak zabawna, że wywoływała wybuch głośnego śmiechu.

Bardzo polubiłam bohaterów tej książki, niemalże wszyscy są zostali naprawdę genialnie wykreowani, jednak to główna bohaterka najbardziej zapadła mi w pamięć. Niesamowicie spodobało mi się to, że różni się ona od tak wielu w ostatnim czasie spotykanych przeze mnie postaci literackich. Olivia to najbardziej pechowa dziewczyna, jaką miałam okazje ostatnio poznać. Ona jest typowym pechowcem, któremu cały czas coś się rozlewa, coś wylewa, coś rozpada... On - Colin - przystojny, elegancki, poukładany, z dobrą pracą i bogatą rodziną. Początkowo wrogo do siebie nastawieni nie spodziewają, że między nimi może narodzić się gorące uczucie.

To naprawdę dobrze i zabawnie napisana komedia romantyczna. Książka jest przyjemnym „umilaczem czasu” - idealnym na odstresowanie. Jedyne na co koniecznie muszę zwrócić waszą uwagę to fakt, że ta książka jest zdecydowanie 18+❗Autorka pisze również książki dla młodzieży takie jak „Lepiej niż w filmach”, jednak „Pan zły numer” kierowany jest do starszych czytelników.

Podsumowując „Pan zły numer" to przyjemna lektura na leniwy wieczór. Zabawna relacja pomiędzy Olivią i Colinem bardzo wciąga, sprawiając, że ciężko się oderwać od lektury. Zapewniam, że ta historia was rozbawi i sprawi, że uwierzycie w siebie.

Informacje dodatkowe o Pan Zły Numer:

Kup książkę Pan Zły Numer

Stawiam na nas
Lynn Painter0
Okładka ksiązki - Stawiam na nas

Kiedy spotkaliśmy się po raz pierwszy - znienawidziliśmy się. Później spotkaliśmy się drugi raz. Zaprzyjaźniliśmy się. A następnie... Sprawy zaczęły...

Chcesz się założyć?
Lynn Painter0
Okładka ksiązki - Chcesz się założyć?

Hallie rozpoczyna nowy rozdział w życiu.Po tym, jak uciekła z pokoju hotelowego mężczyzny, z którym spędziła noc, czuje, że nadszedł czas na zmiany. ...