Okładka książki - Point of Retreat

Point of Retreat

Drugi tom losów Lake i Willa .

Will już nie jest nauczycielem, więc nic nie stoi na przeszkodzie by mogli być razem. Są ze sobą , kochają się , jednak nadal są pewne ograniczenia tzn tytułowa "nieprzekraczalna granica". Do czego ona się odnosi ? Złożyli obietnicę Julii, ale jaką nie zdradzę. Starają się z niej wywiązać i nie jest to łatwe .

Dwójka młodych ludzi zbyt wcześnie musi dźwigać bagaż odpowiedzialności . Oboje starają się podołać wychowaniu braci. Oczywiście nie jest to łatwe. Studiują i razem wychowują chłopców , sądzę , że dobrze , choć oni nie zawsze są tego pewni. I nie zawsze też wiedzą jakie podjąć kroki wychowawcze przez co bywały bardzo zabawne momenty .

W tym tomie pojawiają się nowe bohaterki dodające mu barw i humoru. Nie tylko chłopcy zyskają nową przyjaciółkę. Kristen jest po prostu jedyna w swoim rodzaju :)

Gdy wydaje się, że będzie już tylko lepiej, pojawia się była dziewczyna Willa, o czym on postanawia nie mówić Laken. Do czego to doprowadzi ?

Niewątpliwie i w tym tomie nie zabraknie wzruszeń i momentów , w którym będziemy bać się o naszych bohaterów , łezka nie raz w oku się zakręciła .

Ten tom nie jest ani lepszy ani gorszy od poprzedniego, równie mocno mnie zachwycił i wciągnął.

Polecam

Kup książkę Point of Retreat

It Ends with Us
Colleen Hoover0
Okładka ksiązki - It Ends with Us

Czasem te osoby, które najmocniej nas kochają, potrafią też najmocniej ranić. Lily Bloom zawsze płynie pod prąd. Nic dziwnego, że otworzyła kwiaciarnię...

Heart bones. Nagie serca [wyd. 3, 2023]
Colleen Hoover0
Okładka ksiązki - Heart bones. Nagie serca [wyd. 3, 2023]

- Nie zamierzałam kończyć tych wakacji ze złamanym sercem. Samson przechyla głowę i przygląda mi się bacznie. - Nie martw się. Serce nie kość, nie...