Okładka książki - Przewina

Przewina

Znacie serię książek o Komisarz Soni Kranz Agnieszki Jeż? Jeśli tak to mam dla Was świetną informację, bo właśnie ukazała się najnowsza pod tytułem "Przewina". Ostoja to ośrodek dla osób uzależnionych, którzy chcą uciec od nałogów i rozpocząć nowe życie. Tadeusz Cichosz to biznesmen, dla którego pobyt w tym ośrodku kończy się śmiercią. Tylko teraz jest pytanie czy umarł śmiercią naturalną, sam doprowadził do swojej śmierci, czy może ktoś mu pomógł? Tą zagadkę będzie chciała rozwiązać Komisarz Sania Kranz. Jednak sprawa nie jest taka łatwa, bo okazuje się, że denat miał sporo wrogów. Śledztwo komplikuje się gdy na wierzch wychodzą powiązania między przeszłością a teraźniejszością. Do tego życie prywatne komisarz zaczyna się splatać z dochodzeniem. O co tu tak naprawdę chodzi i do czego doprowadzi do zagadka? Jest to tajemnicza historia, w której każdy szczegół odgrywa ważną rolę. Autorka dozuje nam napięcie z rozdziału na rozdział. Fajnie ukazane są emocje komisarz, której życie i problemy prywatne przeplatają się ze śledztwem i pracą. Wciągający kryminał.

Informacje dodatkowe o Przewina:

Wydawnictwo: Marginesy