Mężczyzna wynajmuje mieszkanie, w którym odizolowuje się od całego świata. Postanawia w ogóle się z niego nie wynurzać. Rozpoczyna obserwację żony, którą sam porzucił pięć lat wcześniej. Obsesyjne śledzi każdy jej krok.
Głęboka, zastanawiająca i intrygująca opowiMoje pierwsze, ale zdecydowanie nie ostatnie spotkanie z autorką, która wprost mnie zachwyciła.
Głęboka, zastanawiająca i intrygująca opowieść, która zdecydowanie daje do myślenia. Polecam wszystkim czytelnikom.
Książkę odebrałam za punkty w portalu Czytam Pierwszy. eść, która zdecydowanie daje do myślenia. Polecam wszystkim czytelnikom.
Książkę odebrałam za punkty w portalu Czytam Pierwszy.
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2020-04-15
beatastepien
Powrót do wakacji spędzanych na wsi, do przyrody, dzieciństwa - trudnego, naznaczonego niewyjaśnionym międzypokoleniowym konfliktem ludzi przymuszonych...
Jest taki sobie. Źle się uczy. Nie zadaje pytań. Gubi zeszyty, obgryza paznokcie. Nie spełni żadnych ambicji. Nie będzie nikim ważnym. Wszyscy się z...