📍„Przeznaczenie #1.Carter Williams” jest znakomitym romansem mafijnym z pewnymi siebie bohaterami,którzy dzierżą władzę,nie bojąc się konsekwencji swoich czynów.
Carter jako boss mafijny to mężczyzna bez sumienia.Dla zdrajcy nie ma litości,każdy przed nim drży,bo nigdy nie daje drugiej szansy.
Liliana to zwariowana Polka z ciętym językiem.Z pozoru cicha,pokorniutka,a tak naprawdę diablica.
Dwa ogniste charaktery powodują,że z nimi każda spędzona chwila jest nie tylko emocjonująca,ale również gorąca.Potrafią rozgrzać do czerwoności-swoimi czynami,słowami i zachowaniem.Idealni-nieidealni w świecie mafijnym!
📍Oprócz barwnych bohaterów otrzymujemy ciekawą fabułę,która nie skupia się tylko na losach głównych postaci,ale również na najbliższych im osobach,przeszłości,która w najmniej oczekiwanym momencie powraca.To sprawia,że robi się ciekawiej,niebezpieczniej i bardzo niepewnie!
📍Każdy szczegół w tej historii mnie zaciekawił.Nie będę zdradzała nic bliżej,byście sami mogli odkrywać historie Liliany i Cartera oraz świata w którym żyją.Gwarantuje,że nie będziecie się mogli oderwać od tej lektury.
Ja już czekam na kolejny tom z tej serii🔥A was zachęcam do przeczytania książki.
📍Książka jest znakomitą historią dla osób lubiących romanse mafijne z zawrotną akcją i pewnymi siebie bohaterami.
Z całego serca polecam
Wydawnictwo: Novae Res