Okładka książki - Ptaszynka 3

Ptaszynka 3

Tom 3 cyklu Bracia Davies

Tytuł : Ptaszynka 3. Bracia Davies. Tom III.

Autor : Katarzyna Strawińska

Wydawnictwo Niezwykłe

Data premiery : 15.05.2024r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

Opis książki :

Trzeci tom historii Hope i Anthony’ego.

Hope wraca do domu ze stanowczą decyzją, że już nigdy nie pozwoli Anthony’emu się do siebie zbliżyć. Pomimo to mężczyzna nie zamierza odpuścić. Jest zdeterminowany, by jeszcze raz zawalczyć o ukochaną i dzieci. W końcu udaje mu się przekonać Hope, żeby dała mu ostatnią szansę.

Oboje nie mają jednak pojęcia, jak wiele trudności jest przed nimi. Czy wystarczy im sił, aby je pokonać? A może to właśnie na barkach Anthony’ego spocznie ciężar całej odpowiedzialności, żeby uratować wszystkich i wszystko, co jest dla niego ważne?

Książka zawiera treści nieodpowiednie dla osób poniżej osiemnastego roku życia.

"Mimo że wydawałem się uodporniony na krzyki, to jej wyrwały ze mnie płacz z bezsilności."

Kontynuacja historii Anthony’ego i Hope, która wzrusza, pokazuje siłę miłości oraz trudności życia.

Hope mierzy się z trudnościami bycia w ciąży, a Anthony walczy o ukochaną i dzieci.

Autorka stworzyła piękną i emocjonujcą historię.

Wątek depresji poporodowej był idealnie poprowadzony, a sama historia jest wręcz cudowna.

Nie zabraknie pikanterii, a i również będziemy mogli się pośmiać.

Teraz tylko zostało wyczekiwać historii Colina na papierze. 💜

Lekkie pióro autorki sprawia, że historia czyta się sama, a dobrze wykreowani bohaterowie sprawiają, że historia zaczyna żyć własnym życiem w naszej wyobraźni. 💜

Gorąco polecam Wam tę historię jak i całą serię. 💜

PS: Historię Colina i Matthew można przeczytać na wattpad. 🤭

Dziękuję autorce i wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #ewelabook @ewelabook

Kup książkę Ptaszynka 3

Ptaszynka 2
Katarzyna Strawińska0
Okładka ksiązki - Ptaszynka 2

Hope budzi się w mieszkaniu całkiem sama. Szybko dociera do niej, że Anthony odszedł, a wszystko, co było między nimi, jest już skończone. Zrozpaczona...

Ptaszynka
Katarzyna Strawińska0
Okładka ksiązki - Ptaszynka

Hope Clinton to dwudziestoletnia studentka pierwszego roku literatury amerykańskiej. Dziewczyna robi wszystko, aby utrzymać mieszkanie, które dzieli z...