Okładka książki - Równowaga ciała i umysłu. Wykorzystaj umysł, by uzdrowić ciało

Równowaga ciała i umysłu. Wykorzystaj umysł, by uzdrowić ciało

O Osho słyszałam wiele i zawsze wiedziałam, że są to książki, które muszę przeczytać. Jednak ciągle to odkładałam i nie było mi po drodze. Sama nie wiem dlaczego.

Ta książka, to pierwsza, którą przeczytałam od deski do deski. Okazała się idealną na chwilę dla siebie, dla wyciszenia i zrozumienia świata, siebie i ludzi wokół.

Wiadomo, że nasze myślenie ma ogromny wpływ na codzienność, nasze ciało i zdrowie. Osho wiele wyjaśnia i ja po lekturze odczułam przede wszystkim większy spokój i ukojenie. Trudno to wyjaśnić, ale lęki, które w sobie kumulowałam z każdą stroną wydawały się coraz mniejsze. Jestem zaskoczona.

Informacje dodatkowe o Równowaga ciała i umysłu. Wykorzystaj umysł, by uzdrowić ciało:

Wydawnictwo: Czarna Owca
Data wydania: 2014-09-24
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Dodał/a opinię: Ksebardo

Zobacz opinie o książce Równowaga ciała i umysłu. Wykorzystaj umysł, by uzdrowić ciało

Kup książkę Równowaga ciała i umysłu. Wykorzystaj umysł, by uzdrowić ciało

Techniki medytacji
Osho0
Okładka ksiązki - Techniki medytacji

Ta książka jest zbiorem technik medytacyjnych, które Osho przekazywał przez wiele lat; są tu fragmenty i cytaty z książek zawierających jego poranne wykłady...

Smak miłości. Jak kochać świadomie i bez lęku
OSHO0
Okładka ksiązki - Smak miłości. Jak kochać świadomie i bez lęku

Czym jest miłość? W tej oryginalnej i inspirującej książce Osho - jeden z najbardziej rewolucyjnych, współczesnych myślicieli - kwestionuje...