Okładka książki - Saved

Saved

🔘Oczekiwałam porywającej historii,która sprawi,że zapomnę o całym świecie-otrzymałam słodko-gorzką opowieść w której dzieje się dużo i czasem zdecydowanie za szybko.Nie jest to zła powieść,jednak brakło mi tego „czegoś”. Mamy bohaterkę skazaną na ojca tyrana,nagle wpada w ręce przestępców,którzy wydają się fajnymi chłopakami.Robią ciemne interesy,bo to łatwy zarobek.Nagle w tle pojawia się niebezpieczeństwo z rąk wrogów a na koniec…tego wam nie zdradzę,byście mogli sami odkryć pozostałe elementy fabuły i losy bohaterów.

🔘Jest to powieść z zawirowaniami i odkrywanymi tajemnicami przeszłości.Nuda nie grozi,ponieważ akcja brnie do przodu,nie zatrzymując się ani na sekundę!
Relacje bohaterki z chłopakami powodowały momentach mętlik w głowie.Traktują ją dobrze,jednak potrafili podnieść ciśnienie swoim aroganckim zachowaniem.

🔘Historia czyta się ekspresowo,więc na jeden wieczór będzie idealna historia.
Jest idealna dla osób 16+ i trochę starszych,którzy lubię lekką opowieść z zawrotną akcją.Potrafi zaskoczyć nowymi wydarzeniami oraz nowymi faktami z życia postaci.Emocji nie brakuje.

🔘Sprawdźcie sami,czy lektura porwie was i na długo zostanie wam w pamięci.
Polecam

Informacje dodatkowe o Saved:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-06-12
Kategoria: Dla młodzieży
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 16 years

Zobacz opinie o książce Saved

Kup książkę Saved