💛 Lubicie kryminały w którym możecie razem z policją dochodzić tajemniczej zbrodni?Jeśli tak to najnowsza książka Agnieszki Kaźmierczyk będzie idealna!
💚Kolejna znakomita historia autorki,która stopniowo dawkuje informacji,by odkryć cała prawde dotycząca zmarłej kobiety. Nowe postacie,ich powiązania ze sobà wraz z nieobliczalnymi osobami,które maja coś na sumieniu.A pomiędzy nimi nauczyciel historii-Tomek i jego sekret.Wokoło tego bohaterami wiele sie dzieje.W pewnym momencie byłam zdezorientowana kto kim jest naprawdę i kto komu mógł zrobić coś złego…Pojawia sie wiele domysłów,odkryta zostaje skrywana pomyłka z przeszłości,nękanie oraz niebezpieczeństwo.
Autorka przenosi nas w świat zagadek,domysłów i niejasności.Nikt nie jest bez winy,a każdy jest podejrzanym.Do fabuły wplecione są również zdrada,tajemnicze spotkania,skrywane uczycia,choroba doprowadzająca do samotności i bezsilności.
Wszystko to sprawia,że nie można oderwać się od tej powieści.Ogromne napięcie wyczuwalne jest od pierwszej aż do ostatniej strony.
Jestem na takk!!!
Uwielbiam takie książki,które zawierają mnóstwo tajemnic a ta właśnie jest taka!
Nie możecie przejść objętnie obok tej historii.
Koniecznie poznajcie „Sekret Belfra” oraz prawdę,która jest zaskakująca.POLECAM
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-10-25
Barbara Dębska
Ojciec nastoletniego Kamila zmusza rodzinę do wyjazdu na prowincję, gdzie ma prowadzić badania w wiosce, w której od dziesięcioleci nie przychodzą na świat...
Anka za sprawą męża wiedzie spokojne, uporządkowane życie i cieszy się poczuciem bezpieczeństwa, którego brakowało jej w dzieciństwie i wczesnej młodości...