Okładka książki - Siedem lat wstecz

Siedem lat wstecz

Clementine odziedziczyła mieszkanie po zmarłej pół roku wcześniej, ukochanej cioci. Spełnia się jako specjalistka do spraw promocji w wydawnictwie i ma szansę na awans, jednak czy właśnie tego chce? Kiedy pewnego dnia wchodzi do, już swojego,mieszkania spotyka w nim obcego mężczyznę. Okazuje się,że cofnęła się 7 lat wstecz. Magia tego miejsca ujawnia swoje moce właśnie teraz, czy faktycznie Clementine jest na rozdrożu?

Spodziewałam się lekkiego, z dozą humoru i wielu gorących scen romansu. Dostałam, powieść obyczajową z nutą paranormalnych zjawisk, szczyptą scen intymnych i z przesłaniem trafiającym w samo serce.

Samobójstwo osoby, która planowała życie, dalsze podróże, zostawiającą najbliższych z jednym wielkim znakiem zapytania.

Praca, dająca złudną satysfakcję, a nie szczęście czy poczucie spełnienia.

Miłość, pojawiająca się nagle, bez uprzedzenia, w czasie, którym się najmniej spodziewamy.

Podejmowanie decyzji nie zgodnych z własnymi pragnieniami, tylko biorących poprawkę na - co inni na to.

Niepozorna rozmowa, spotkanie, które gdyby potoczyłyby się inaczej mogłyby zmienić całe życie.

Krótka chwila, sekunda, minuta, która dzieli nas od punktu zwrotnego w naszym życiu, a którą tracimy bezpowrotnie.

Bardzo dobra historia, którą chce się czytać z ogromną przyjemnością i z której każdy mam nadzieję coś wyniesie dla siebie. Takie książki lubię i polecam.

Informacje dodatkowe o Siedem lat wstecz:

Wydawnictwo: Gorzka Czekolada
Data wydania: 2024-06-05
Tytuł oryginału: Seven Year Slip
Dodał/a opinię: poprostuwiola

Tagi: Romans współczesny Narrative theme: Love & relationships

Zobacz opinie o książce Siedem lat wstecz

Kup książkę Siedem lat wstecz

Geekerella
Ashley Poston0
Okładka ksiązki - Geekerella

Pokochaj magię fandomu! Elle Wittimer jest geekiem, a jej całe życie to Starfield, klasyczna seria science fiction. Kiedy dziewczyna dowiaduje się o konkursie...

Księżniczka i fangirl
Ashley Poston0
Okładka ksiązki -  Księżniczka i fangirl

Niesamowita autorka Geekerelli powraca z historią, która zapiera dech w piersi!Nikt nie broni ulubionego uniwersum tak zaciekle jak fandom! Imogen...