💸 „Skok na milion” to zabawna komedia w które to członkowie rodziny pragną wzbogacić się po zmarłym wujku.To również zobaczenie,co w życiu jest najważniejsze-pieniądze czy miłość.
❄Akcja powieści tuż przed świętami Bożego Narodzenia wprowadza czytelnika w magiczny czas.Czujemy ten moment w którym biegamy,by wigilia była idealna,potrawy najlepsze i atmosfera rodzina.
❄Poznając kolejnych bohaterów,ich plany oraz chęć szybkiego wzbogacenia się,spowodował mój uśmiech na twarzy.Domysły,rozmowy oraz przemyślenie napawały mnie różnymi przemyśleniami na temat rodziny i bezinteresownego zainteresowania bliskimi nam osobami.Czy tylko pieniądze mogą zbliżyć członków rodziny?
❄ Zaskoczyły mnie nieprzewidziane zwroty akcji,jak pojawienie się lekarza,policjantów i dotąd nieznanych osób z otoczenia Maurycego.Splot twist zdarzeń było zachwycające,bo nikt nie przewidziałby takiego zakończenia!Wielkie zaskoczenie jest gwarantowane,a dodatkowo zadowolenie z takiego finału!
❄Morał z tej historii jest taki: za pieniądze możesz kupić wszystko,ale nie kupisz prawdziwej,szczerej miłości
❄Powieść każdego zachwyci,troszkę zaskoczy i skłoni do refleksji na temat najbliższej nam rodziny.Warto ją przeczytać-polecam z całego serca
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2024-11-13
Barbara Dębska
Miłość nie zawsze jest odpowiedzią. Czasem staje się pytaniem, które zmienia wszystko. Klara oddała serce chłopakowi, który ukrył przed nią prawdę...
Święta to czas cudów. Ale czy prawda też może być cudem? Amelia Diamond - znana aktorka, prywatnie Sylwia Nowak - stworzyła życie, o jakim marzy wiele...