Okładka książki - Skreślony

Skreślony

Tom 3 cyklu Odmieńcy z West Emerald

"Con­ner, za­wsze wi­dzisz w lu­dziach to, co naj­lep­sze. W ten spo­sób je­steś mą­drzej­szy niż resz­ta z nas. I mil­szy. Ale kiedy po­chła­nia cię zaj­mo­wa­nie się wszyst­ki­mi, nie za­po­mnij o wła­snym szczę­ściu. Wiem, że je znaj­dziesz. Gdy już tak się sta­nie, ko­cha­ny chłop­cze, nie po­zwól mu odejść”.

"Węże zwy­kle cze­ka­ją na od­po­wied­ni mo­ment, by za­ata­ko­wać".

Na serię książek "Odmieńcy z West Emerald" składają się trzy różne tomy a każdy z nich dotyczy innych bohaterów. Nie będziemy jednak Was oszukiwać i powiemy wprost. Choć dwa poprzednie bardzo nam się podobały tak "Skreślony" je po prostu storpedował. Ta książka jest prześwietna. Momentami urocza, momentami bardzo wzruszająca ale i potrafiąca gwałtownie przyspieszyć bicie naszych serc przy okazji rozpalając czytelnika do czerwoności 😎😁

Tym razem do czynienia będziemy mieć z Connerem Wisemanem, bardzo popularną i wszędzie dobrze znaną gwiazdą futbolu oraz Haven Marchenko, którą można określić jako bardzo zaradną, inteligentną ale i momentami niebezpieczną księżniczkę przestępczego półświatka.
Bohaterowie będą raczej przeciwnościami postaci z jakimi na ogół możemy się w książkach zetknąć. Ona zdystansowana, raczej starająca unikać się mężczyzny natomiast on dusza towarzystwa, wesołek i żartowniś, który za wszelką cenę chce się z Haven umówić 😁 możecie się zatem domyślić, że ich spotkania będą zawierać w sobie utarczki słowne ale nie tylko. Będą także nasycone fajną chemią i pożądaniem, które z każdym spotkaniem będą się nasilać do tego stopnia, że aż stworzone napięcie sami niemalże namacalnie poczujecie 😈

Książka zdecydowanie zawiera w sobie wszystkie elementy, które czytelnik potrzebuje, aby dobrze się bawić ale przede wszystkim aby się nie nudzić. Będzie i "gonienie króliczka" tworzące fajne napięcie, i hot sceny, które dobrze się czytało, gdyż nie były ani wulgarne ani nudne i faktycznie zawarte tam gdzie trzeba a ich ilość nie przytłaczała ale będą także zwykłe wątki obyczajowo-sensacyjne z plot twistami, które spadały na nas niczym grom z jasnego nieba. Uważamy, że w tym wszystkim także bardzo fajnie zwarty został motyw świata przestępczego, który stale się gdzieś przewija więc nie jest jedynie tłem całej fabuły.

"Skreślony" to naprawdę fantastyczna książka, która jest w stanie wzbudzić w czytelniku wszystkie możliwe emocje. Rzadko w jednej powieści są tak dobrze pokazane zarazem miłość, przyjaźń, pożądanie, żądza władzy ale także i nienawiść oraz to do czego zdolny jest się posunąć człowiek pod wpływem osób trzecich. Dla nas książka petarda! Polecamy 💚 #musthave #mustread

Informacje dodatkowe o Skreślony:

Kup książkę Skreślony

Utracony
Cora Brent0
Okładka ksiązki - Utracony

Nienawiść zmieniła się w uczucie, nad którym nie była w stanie zapanować. Micah Lyonne to najgorszy człowiek, jakiego znam. Kiedy byliśmy dziećmi, nasi...

Odmieńcy w West Emerald (#1). Znienawidzony
Cora Brent0
Okładka ksiązki - Odmieńcy w West Emerald (#1). Znienawidzony

W świecie, w którym rządzi zimna kalkulacja, miłość jest jedynym wybawieniem. Nowy początek, nowa szansa... miałam nadzieje, ze los się do mnie uśmiechnął...