Okładka książki - Skreślony

Skreślony

Tom 3 cyklu Odmieńcy z West Emerald

[Reklama] Wydawnictwo Ale!

"To ona jest królową.
Moim sercem, moją duszą i fantazją.
Jest wszystkim."

Gage Silvestro. Micah Lyonne. Conner Wiseman. Oto trójka Odmieńców z West Emerald. Historia pierwszego was pozytywnie zaskoczyła? Historia drugiego zapewniła niesamowicie silne wrażenia? Jeszcze nie poznaliście trzeciego - ten to dopiero pokaże na co go stać. Stanie na rzęsach aby tylko uchronić ukochaną.
   Ta trylogia jest obłędna. Dosłownie jestem nią zachwycona i w pełni usatysfakcjonowana. Już dawno nie miałam takiej mieszanki wybuchowej emocji, które szukały ujścia.
   W tym tomie trafiamy w sam środek mafijnych zagrywek. Do wydarzeń trzymających w napięciu. Takich, gdzie adrenalina zastępuje w żyłach krew. Autorka zabrała czytelnika naprawdę na niesamowitą przygodę pełną niewiadomych i znaków zapytania.
   Nie zabrakło zwrotów akcji dosłownie wbijających w fotel. Zostały dołożone również elementy zaskoczenia z naprawdę wysokiej półki.
   A wszystko to było tłem dla uczucia, które już na wstępie zostało skazane na porażkę. Ale Conner, to Conner. On nie odpuścił. Ale czy Haven pozwoli mu na zrealizowanie wszystkich planów? Ona nie jest taka jak inne dziewczyny. Jest wyjątkowa. Autorka zdecydowanie wiedziała co robi stawiając naprzeciw niej gwiazdę sportu. Bardzo dobra kreacja bohaterów.
   A na deser sceny uniesień, które rozpalają do czerwoności. Pikantne, grzeszne, pełne chemii i pasji.
Zachęcam do czytania - koniecznie z zachowaniem chronologii.

Polecam

Kup książkę Skreślony

Utracony
Cora Brent0
Okładka ksiązki - Utracony

Nienawiść zmieniła się w uczucie, nad którym nie była w stanie zapanować. Micah Lyonne to najgorszy człowiek, jakiego znam. Kiedy byliśmy dziećmi, nasi...

Odmieńcy w West Emerald (#1). Znienawidzony
Cora Brent0
Okładka ksiązki - Odmieńcy w West Emerald (#1). Znienawidzony

W świecie, w którym rządzi zimna kalkulacja, miłość jest jedynym wybawieniem. Nowy początek, nowa szansa... miałam nadzieje, ze los się do mnie uśmiechnął...