Okładka książki - Skruszone serce

Skruszone serce

Tom 2 cyklu Ibiza

Tytuł : Skruszone Serce. Ibiza. Tom II.

Autor : Agnieszka Olszak, Joanna Postój

Wydawnictwo Magia Słów

Data premiery : 05.06.2024r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

Opis książki :

Rozdarta emocjonalnie Candy próbuje pozbierać się po odkrytej prawdzie o przeszłości Conradesa.

Miała nadzieję, że będzie jeszcze jej dane w życiu się zakochać, jednak tak się nie stało. Kobieta nie chce mieć nic do czynienia z tym człowiekiem.

Niestety kilka wydarzeń później sprawia, że na jej drodze ponownie staje ten mężczyzna i jest zdana na jego towarzystwo.

Przygotowania do ślubu ojca Candy dają Conradesowi nadzieję na odbudowanie ich uczucia i zaufania.

Co wydarzy się na tej uroczystości?

Czy drugi raz złamane serce będzie w stanie się uleczyć?

Czy Candy da radę pogodzić się z wydarzeniami

z przeszłości?

" Nie mogę się doczekać dnia, aż moje piekło się skończy."

Ja mam chyba jakiegoś pecha, kolejna historia rozpoczęta od drugiego tomu, a żeby było trudniej, niektóre momenty były dla mnie nie jasne ze względu na brak znajomości pierwszego tomu. 🙈 Koniecznie muszę poznać pierwszy tom, z czystej ciekawości. 😅

Candy jest w rozsypce po odkryciu tajemnicy swojego chłopaka i zmierzeniu się z kolejną zdradą. Kobieta próbuje ograniczyć kontakty z szefem, ale obowiązek przygotowania do ślubu sprawia, że muszą spędzać ze sobą coraz więcej czasu.

Czy jest szansa na odbudowanie zaufania?

Czy wyjaśnią sobie wszystko?

Historia o silnym kobiecym charakterze, gdzie los nie jest łaskawy. Candy kolejny raz zaufała i kolejny raz się zawiodła.

Historia o pięknej przyjaźni, która potrafi podnieść na duchu w każdej sytuacji.

Historia o relacjach rodzinnych, walce o miłość i tajemnicach.

Lekkie pióro sprawia, że historię czyta się bardzo szybko.

Książka po którą warto sięgnąć.

Gorąco polecam.

Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #ewelabook @ewelabook

Informacje dodatkowe o Skruszone serce:

Wydawnictwo: Magia Słów
Data wydania: 2024-06-06
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Zobacz opinie o książce Skruszone serce

Kup książkę Skruszone serce

Miłość na pograniczu
Agnieszka Olszak, Joanna Postój0
Okładka ksiązki - Miłość na pograniczu

Opowiadanie Czy miłość potrafi być na pograniczu życia i śmierci? Anita i Albert to normalna, studencka para. Jednak ostatnio między nimi nie dzieje...

Chcę Cię naprawić
Agnieszka Olszak, Joanna Postój0
Okładka ksiązki - Chcę Cię naprawić

Albert nie potrafi zrozumieć tego, dlaczego nagle wszyscy wokół chcą go ratować. Mężczyzna przepełniony różnymi emocjami oddala się od bliskich osób, przez...