Okładka książki - Skrzydłowy

Skrzydłowy

[Reklama] AMARE

Trzecia, ale jeszcze nie ostatnia część serii "Sokoły" jak donosi Anne Marie, również została utrzymana w duchu rywalizacji. Z tym, że w głównej mierze akcja przenosi się do biura. Boisko trochę zeszło na drugi plan, ale w dalszym ciągu stanowi idealne połączenie z fabułą.
    W tym tomie głównym bohaterem jest Piotr Nawrocki. Skrzydłowy "Sokołów" i jednocześnie sponsor tej drużyny. Jest on bowiem właścicielem Gusols Audit, gdzie właśnie przychodzi pora aby został jej pełnoprawnym prezesem.
   Emma Faber jest mulatką. Pracuje jako baristka w Gusols Audit. I to właśnie tu po raz pierwszy jej klientem zostaje Piotrek, który robi na niej piorunujące wrażenie. Nadeszła chwila, kiedy młoda kobieta musi przewartościować swoje przekonania - tylko czy warto się odważyć?
  Uwielbiam zawodników "Sokołów". Każdy z nich ma ogromny talent i predyspozycje. I każdy z nich ma osobną historię poruszającą wszystkie struny w sercu. Tym razem mamy walkę z rodziną o sprawiedliwość. Ale nie tylko. Został poruszony także problem walki z demonami przeszłości i traktowania człowieka gorszym z uwagi na kolor skóry. To było bardzo przejmujące. Z wielką uwagą śledziłam przebieg wydarzeń. Trzymałam kciuki za wyjaśnienie całej sytuacji i o to, by los zesłał im szczęście.
   Świetnie została pokazana wielka rodzina, jaką tworzy drużyna footballu amerykańskiego. Siła tkwi w szczerości i wsparciu.
   Fajnym zaskoczeniem było móc spotkać na kartach powieści Weroniki Lisieckiej. Tę kobietę fani autorki zdążyli już poznać.  "Czas na VyRok" to mój patronat - zachęcam do zapoznania się z nią jeśli jesteście ciekawi jakie były początki VRo.
    Kolejna bardzo dobrze poprowadzona historia. Wciągnęła mnie. Nie raz zaskoczyła. Radowała serce i dodała otuchy.

Polecam

Kup książkę Skrzydłowy

Biegacz
Anne Marie0
Okładka ksiązki - Biegacz

Czy dasz się porwać zakazanym uczuciom? Mateusz to wschodząca gwiazda futbolu amerykańskiego. Pewny siebie, charyzmatyczny i przystojny, z łatwością zdobył...

NieDobrane święta
Anne Marie0
Okładka ksiązki - NieDobrane święta

„I jak ja miałam się skupić teraz na swoich idealnych świętach, jak taki Grinch imieniem Anita Wasilewska, będzie próbował mi je zniszczyć pracą...

Opad
Opad