Okładka książki - Ślubny skandal

Ślubny skandal

Tom 8 cyklu Bridgertonowie
Inne wydania:

Przy ósmej części spodziewałam się sporych emocji, bo na małżeńskim rynku został już ostatni z ośmiorga rodzeństwa zacnej rodziny Bridgertonów. I tak też się stało.  Gregory Bridgerton tak jak reszta jego rodzeństwa pragnął wziąć ślub z miłości. Z osobą, którą pokocha całym sercem. Jednak nie jest to takie proste zadanie.

Autorka zagwarantowała nam emocjonalny rollercoaster. Pokazała, że o miłość trzeba zawalczyć. Nawet wtedy, kiedy wydaje się to być daremne. Kiedy ta miłość była już na wyciągnięciu ręki, wyślizgała się bohaterom boleśnie. Czy prawdziwa miłość przezwycięży wszystkie przeszkody?

🧡

Bardzo podobała mi się ta część. Nawet nie wiem kiedy umknęły mi te wszystkie strony. Szczególnie drugi epilog podbił moje serce, serwując mi sporą dawkę strachu i niepewności, a zarazem szczęści.

Po tych ośmiu częściach czuję się tak, jakbym była już częścią tej rodziny. Poznałam każdego z bohaterów, zwłaszcza ich drogę ku szczęśliwemu małżeństwu.

Książki Julii Quinn to wspaniałe romanse kostiumowe, które dały świetną podstawę mojego ulubionego serialu na Netflixie. Świetnie spędziłam z nimi czas. Seria o Bridgertonach pokazuje, że warto w życiu kierować się miłością i o nią walczyć.

Bardzo polecam.🧡

Informacje dodatkowe o Ślubny skandal:

Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Data wydania: 2024-03-26
Tytuł oryginału: On the Way to the Wedding
Dodał/a opinię: Zaczytananaemigr

Tagi: Romans historyczny

Zobacz opinie o książce Ślubny skandal

Kup książkę Ślubny skandal

Książę i ja
Julia Quinn0
Okładka ksiązki - Książę i ja

Simon Basset, książe Hastings, niechętnie uczestniczy w życiu towarzyskim najwyższych sfer Londynu. Jest obiektem westchnień wielu panien na wydaniu, choć...

Sekretny pamiętnik Mirandy Cheever
Julia Quinn0
Okładka ksiązki - Sekretny pamiętnik Mirandy Cheever

"Dzisiaj się zakochałam" – zapisuje w swym sekretnym pamiętniku dziesięcioletnia Miranda, kiedy młody hrabia Turner mówi, że pewnego dnia...