Okładka książki - Smerfy. Gargamel, przyjaciel Smerfów

Smerfy. Gargamel, przyjaciel Smerfów

To, że Gargamel nie cierpi Smerfów, nie jest dla nikogo tajemnicą. Jego głównym życiowym celem jest polowanie na nie. Jednak co się stanie, jeśli pewnego dnia się zmieni? Zamiast myśleć o polowaniu, zacznie dbać o bezpieczeństwo Smerfów, a nawet broni je przed natrętnym uczonym. Czyżby jakiś cud? A może to jego nowy plan? Jak to wszystko się skończy?

Tak nadal bardzo lubimy przygody Smerfów, dlatego z przyjemnością sięgamy po kolejne publikacje. Komiks był ciekawy i wciągający, a momentami również zabawny.

Zdecydowaną zaletą komiksu są ilustracje wykonane przez Peyo. Już na pierwszy rzut oka widać w nich prostotę, która jest świetna. Te ilustracje sprawiają, że przenoszę się w czasie i czuje jakbym, sama była dzieckiem i dostała wyczekiwany komiks.

Według mnie Smerfy są ponadczasowe. Zarówno Amelka, jak i Ksawery z przyjemnością przeczytały komiks, a kiedy już miałam taką możliwość, sama z ciekawością po niego sięgnęłam. Zdecydowanie się spodobał naszej trójce i polecamy.

Recenzja pojawiła się również na moim blogu - Mama, żona - KOBIETA

Informacje dodatkowe o Smerfy. Gargamel, przyjaciel Smerfów:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2024-11-13
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: Les Schtroumpfs Lombard - Tome 41 - Gargamel l'ami des Schtroumpfs
Dodał/a opinię: Anna Kaczor

Tagi: Komiks i powieść graficzna - humorystyczne

Zobacz opinie o książce Smerfy. Gargamel, przyjaciel Smerfów

Kup książkę Smerfy. Gargamel, przyjaciel Smerfów

Rysuję i uczę się liczyć od 1 do 10
Okładka ksiązki - Rysuję i uczę się liczyć od 1 do 10

Korzystając z tej książki dziecko rozwinie zdolności grafomotoryczne i nauczy się liczyć do 10. Umieszczona na każdej stronie podpowiedź pomoże dzieciom...

Bytowskie szlaki / Bytów Byways
Okładka ksiązki - Bytowskie szlaki / Bytów Byways

Przepiękny album w wydaniu dwujęzycznym (polski, angielski).   W ostatnich latach ukazało się kilka albumów o Bytowie, ziemi bytowskiej i sąsiadujących...