Zacznę od ważnej informacji od autora przed przeczytaniem książki:
„Jeśli takie tematy jak sadyzm,gwałt,samobójstwo czy morderstwo ze szczególnym okrucieństwem mogą pogorszyć twój stan psychiczny,przerwij lekturę”
🤔Poznałam pióro autora w jego poprzedniej książce.Ale powiem wam szczerze,że ta lektura jest zupełnie czymś innym.W niej dzieją się takie rzeczy,że trudno opisać to w kilku zdaniach.Jest zdecydowanie zbyt dużo,niebezpiecznie a często niesmacznie.Paradoks goni paradoks!Autor wychodzi za ramy smaku podczas opisywania scen.Zachowanie postaci,ich fantazje oraz działania są brutalne,złe i ohydne!!!
Jeśli ta lektura ma szokować to faktycznie tak jest.Mnie w pewnym momentach modliło o tym co czytałam.
Oczekiwałam porywającej fabuły i pięknej miłości z przeszkodami a dostałam porażające opisy zachowań bohaterów książki i ich chorych fantazji,które realizowali😳
Jeśli ktoś lubi kontrowersyjne i brutalne historie w których wszystko może się zdarzyć to ta powieść będzie dla niego.Mnie ona nie powaliła ma kolana,choć chciałam,aby tak było🤯🫣
Czy polecam?
Tylko wyłącznie dla osób,które chcą poznać szokującą i bezpośrednia historię📖
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-11-17
Barbara Dębska
Koszmarny mrok przyćmił okolicę. Gdzie kończy się legenda, a zaczyna prawda? Zagadkowy, utkany z tajemnic, misternie skonstruowany dreszczowiec. Adam...
Pewnego dnia Kasię prześladuje niesamowity pech. Na domiar złego dziewczynka traci swój notes. Czyżby ukradł go złodziej? Chyba tak, bo przepadł niczym...