Okładka książki - Śmiertelne pożądanie

Autor : Ignacio Szacki

Wydawnictwo WasPos

Data premiery : 17 listopad 2023

Opis książki :

Śmiertelne pożądanie splata los nimfomatycznej pary maturzystek i dwóch zakochanych w sobie policjantów…

Dagmara i Patrycja właśnie przekroczyły próg dorosłości. Kochają się na zabój, ale od pewnego czasu z wzajemnością skrywają przed sobą tajemnice. Związek dziewczyn poddany zostaje drastycznej próbie, gdy na ich drodze staje Łysy – nadziany chuligan, zawieszony gdzieś między człowieczeństwem a zezwierzęceniem. Rozpoczyna się intrygująca gra tajemnic, a stawka jest piekielnie wysoka – nie istnieje bowiem uczucie ważniejsze niż szczera miłość.

W tym samym czasie Roman i Oskar przykładnie rozwijają swój pełen szalonych uniesień romans. Osobliwą relację doświadczonych mundurowych zakłóca jednak porywacz, który uprowadza utalentowane pisarki i wciąga policję w psychopatyczną intrygę.

Dwie misternie skonstruowane historie, które łączą się w najmniej oczekiwanym momencie i rzucają na kolana szokującym finałem!

" - Pamiętasz te gorące, wakacyjne noce, które razem spędzałyśmy tak, jak gdyby jutra miało nie być? - spytała z anielskim uśmiechem.

- Pewnie, że pamiętam. I wychodzi na to, że jutra faktycznie nie będzie.

Chwyciły się za ręce i skoczyły. Odleciały w nieznane, ale o najważniejszym były przekonane : że tam, gdzie wylądują, miłość pierwsza pozostanie miłością jedyną. Na wieki wieków. Na zawsze. Amen.

Diabły w piekle zamknęły puste beczki, nim nadszedł koniec. "

" Śmiertelne Pożądanie " to nie lada gratka dla miłośników mocnych erotyków. Niestety ja się chyba do nich nie zaliczam. Długo czytałam tę książkę. Odkładałam ją i wracałam do niej, ponieważ zjadała mnie ciekawość : co będzie dalej?

Fabuła jest przede wszystkim oryginalna.

Autor wciąga czytelnika w świat dwóch zakochanych w sobie dziewczyn : Dagmary i Patrycji, oraz w dwóch zakochanych w sobie policjantów : Romana i Oskara.

Tu na próbę jest wystawiona nasza tolerancyjność, względem związków homoseksualnych.

Ignacio, gratuluję Ci odwagi, ponieważ pisząc tę książkę, na pewno musiałeś liczyć się z jakimkolwiek hejtem.

Z drugiej strony świetny zarys fabuły.

Szczerze, podziwiam Twój upór i to, że miałeś odwagę wydać tę historię.

Więc, polecam Wam tę historię tylko jeżeli jesteście jej ciekawi. A ciekawość trzeba zaspokajać. 😉

#książkoweimpresje

Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki. 💜

Informacje dodatkowe o Śmiertelne pożądanie:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-11-17
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Zobacz opinie o książce Śmiertelne pożądanie

Kup książkę Śmiertelne pożądanie

Rozstanie nad morzem
Ignacio Szacki0
Okładka ksiązki - Rozstanie nad morzem

Pewnego dnia Kasię prześladuje niesamowity pech. Na domiar złego dziewczynka traci swój notes. Czyżby ukradł go złodziej? Chyba tak, bo przepadł niczym...

Śnienie
Ignacio Szacki0
Okładka ksiązki - Śnienie

Koszmarny mrok przyćmił okolicę. Gdzie kończy się legenda, a zaczyna prawda? Zagadkowy, utkany z tajemnic, misternie skonstruowany dreszczowiec. Adam...