Okładka książki - Śnienie

Śnienie

Ciężko uwierzyć,że to debiut autora,ponieważ jego pióro i pomysł na historie jest genialny.Otrzymujemy świetnie wykreowanego bohatera-Adama,który nie idzie na skróty.Pomimo niezamkniętej przeszłości dąży do odkrycia prawdy.Nikt nie stanie mu na drodze,aby odkryć wszystkie sekrety.Jest to bardzo skomplikowany mężczyzna,który swoją pewnością siebie czasem mnie irytował.Nie liczył się z uczuciami innymi,nie słuchał zwierzchników-zawsze szedł swoją droga.Możnaby mu zarzucić wiele,ale determinację miał na najwyższym poziomie.

Powieść jest świetnie napisana, podczas której razem z bohaterami towarzyszymy w czasie śledztwa.Wyobraźnia szaleje dzięki poznawanym faktom i nowymi pojawiającymi się zdarzeniami.Czym więcej się dzieje tym bardziej jest niebezpiecznie.
W tle zagadek jest wplątany gorący romans,który rozluźnia atmosferę pomiędzy dochodzeniem.

Autor nie boi się poruszyć ważnych tematów,które często są zamiatane pod dywan.Tematy tabu o których się nie mówi,choć w społeczeństwie dotyka wielu osób.Czują się gorsi i samotni,nie mając wsparcia z zewnątrz.

Odkrycie prawdy uświadamia nam,że dopóki nie poznamy wszystkich tajemnic to nie możemy być pewni zakończenia i wyjawienie sprawców.

Debiut,który zachwyca i porusza.Gorąco wam go polecam

Informacje dodatkowe o Śnienie:

Kup książkę Śnienie

Śmiertelne pożądanie
Ignacio Szacki0
Okładka ksiązki - Śmiertelne pożądanie

Śmiertelne pożądanie splata los nimfomatycznej pary maturzystek i dwóch zakochanych w sobie policjantów… Dagmara i Patrycja właśnie przekroczyły...

Rozstanie nad morzem
Ignacio Szacki0
Okładka ksiązki - Rozstanie nad morzem

Pewnego dnia Kasię prześladuje niesamowity pech. Na domiar złego dziewczynka traci swój notes. Czyżby ukradł go złodziej? Chyba tak, bo przepadł niczym...