Kolejna znakomita historia spod pióra autorki.Poznając Nikolai’a i jego starania o Sonię stał sie dla mnie przykładem mężczyzny,który zrobi niemal wszystko,by zdobyć długo wyczekiwana kobietę.Pomimo swojej brutalnej pracy jaką wykonuje,w domu pokazuje inna twarz.Jego pomysłowość w walce o serce kobiety sprawia,że nie sposób się mu oprzeć.Niestety skrywany sekret okazuje się punktem zapalnym do straty zaufania.Relacja zbudowana nawet na najmniejszym kłamstwie nie wróży nic dobrego…bo prawda zawsze ujrzy światło dzienne.
Istorna sprawa jest poznawanie przeszłości i znalezienie osób będących ważne dla rodzeństwa Rublow.Rozbudowanie fabuły o tą kwestię zaskoczyło mnie ogromnie,ponieważ historia składa się w jedna wspólna całość.Nikt nie jest przypadkowo osobą w powieści.
Ważnymi postaciami jest Danielle i Aleksander,których poznaliśmy w poprzednim tomie serii.Dzięki temu dowiadujemy się co u nich nowego.
Otrzymujemy genialna historie,która pokazuje brutalny świat handlem żywym towarem.Czytając o tym wzruszyłam sie,ponieważ cierpienie dzieci bywa niewytłumaczalne dlaczego takie rzeczy się dzieją i to za sprawa dorosłych osób.
Sięgając po książkę „Sonię” otrzymujemy porywającą historię z mafia w tle.Nie sposób od niej się oderwać.Ostatnie rozdziały nabierają jeszcze większego tempa powodując szybsze bicie serca.
Zachęcam Was do przeczytania tej książki i przeżycia z bohaterami niezapomnianych chwil.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-08-03
Barbara Dębska
Danielle Sampras, młoda agentka nieruchomości, bardzo długo pracowała na swoją pozycję na rynku. Posiadanie własnego biura w dobrej dzielnicy Seattle kosztowało...
May Castellano nie ma pojęcia, co się dzieje, kiedy w środku nocy zostaje wyrwana ze snu i postawiona przed obliczem najprzystojniejszego mężczyzny, jakiego...