Okładka książki - Sonia

Sonia

Tom 2 cyklu Niebezpieczny układ

"Sonia " to kolejny tom z cyklu Niebezpieczny układ . Joanna Chwistek- strona autorska zabiera nas w podróż czytelniczą pełną zwrotów akcji. Autorka zawsze gra na emocjach czytelnika dodatkowo poruszając ważne tematy. Tym razem nie było inaczej . Fabuła porywa i powoduje przyśpieszone bicie serca . Cieszę się,że mogłam spotkać ponownie w roli postaci drugoplanowych Danielle i Aleksandra z poprzedniej części i dowiedzieć się co u nich.
Ale to nie oni są tutaj najważniejsi .

Sonia Rublow do tej pory wiodła "spokojne" życie u boku matki ,zamknięta za murami posiadłości w Rosji . Dziewczyna nie zna normalnego codziennego życia . Marzy o wolności . To właśnie tragiczna śmierć jej matki ,pozwala jej zacząć nowe życie .

Sonia dzięki decyzji braci przenosi się do Seattle. W podróży do nowego "życia " towarzyszy jej Nikolai Romanow ,który już od dawna jest zainteresowany dziewczyną. Niczego nieświadoma kobieta,jest po cichu oczarowana starszym od siebie mężczyzną.

Nie będzie to cukierkowa relacja . Sonia potrafi pokazać pazurki i postawić na swoim . Nie rozpoczęła nowego życia po to ,aby znów stracić wolność . Nikolai będzie musiał ustąpić na niektórych płaszczyznach ,aby Sonia się do niego przekonała. Mógłby zmusić kobietę do ślubu ,ale chce dać jej wybór .

Czy Sonia spełni wszystkie swoje marzenia?Czy Nikolai pozwoli kobiecie dokonywać wyborów ? Czy mężczyzna spełni swoje pragnienia ?Jak pewne wydarzenia wpłyną na relację tej dwójki ? Czy będą gotowi wybaczyć i poświęcić wszystko?

Autorka żongluje akcją, która doprowadza do szybszego bicia serca. Często straszna prawda okazuje się najlepszym rozwiązaniem wszystkich problemów .
Jeśli chcecie się przekonać jak potoczą się losy bohaterów koniecznie sięgnijcie po książkę. Ja osobiście polecam i gwarantuję Wam niesamowitą lekturę, ponieważ każda kolejna książka autorki dopracowana jest w najdrobniejszym szczególe. Emocji nie zabraknie.

Informacje dodatkowe o Sonia:

Kup książkę Sonia

Danielle
Joanna Chwistek 0
Okładka ksiązki - Danielle

Danielle Sampras, młoda agentka nieruchomości, bardzo długo pracowała na swoją pozycję na rynku. Posiadanie własnego biura w dobrej dzielnicy Seattle kosztowało...

Arytmia
Joanna Chwistek0
Okładka ksiązki - Arytmia

Gorący hate-love. Romans ze starszym mężczyzną! Erin Griffin to młoda lekarka, która na skutek traumatycznych przeżyć za wszelką cenę stara się nie angażować...