Okładka książki - Spacer w mroku

Spacer w mroku

𝕊𝕡𝕒𝕔𝕖𝕣 𝕨 𝕞𝕣𝕠𝕜𝕦

Jestem fanką twórczości @aleksandrajonasz_autor 🖤

Więc możecie sobie wyobrazić moją radość, gdy wygrałam tą książkę w konkursie na profilu autorki 🤭

Mroczne tajemnice małej miejscowości w końcu wychodzą na jaw, dzięki zdeterminowanej grupie nastolatków i komisarz Elizie Białek.

Kobieta przysłana z Lublina do Werterowa czuje, że w sprawie zerowej przestępczości w miejscowości coś nie pasuje.

Skupia się na sprawie zaginięcia kilka lat wcześniej dziewczynki, Tamary Poturskiej.

Nie zwalniająca tempa akcja, zawiłe wątki, motywy rytualne i nawet element słowiańskiej mitologii 🔥 a także oczywiście śledztwo to coś, co lubię.

Styl pisania autorki już znam i przypadł mi do gustu, od jej książek ciężko się oderwać.

Choć przyznam, że liczyłam bardziej na thriller w kierunku horroru to ten kryminał jest wart przeczytania 😉

Może autorka się pokusi kiedyś na taki gatunek? 😻

Zwroty akcji, tajemnice, zmowa milczenia i intrygi - to wszystko tu znajdziecie.

Z zapartym tchem śledziłam akcję i byłam ciekawa rozwiązania sprawy, przyznam, że troszkę mnie zaskoczył sprawca chociaż jego również podejrzewałam to bardziej stawiałam na innego.

A skoro zostałam zaskoczona, to oznacza, że naprawdę warto poznać 𝕊𝕡𝕒𝕔𝕖𝕣 𝕨 𝕞𝕣𝕠𝕜𝕦 🖤

Informacje dodatkowe o Spacer w mroku:

Wydawnictwo: Dlaczemu
Data wydania: 2023-03-29
Dodał/a opinię: Bookszonki

Tagi: thriller kryminalny

Zobacz opinie o książce Spacer w mroku

Kup książkę Spacer w mroku