Okładka książki - Sploty Przeznaczenia

Sploty Przeznaczenia

Tom 3 cyklu Trylogia Mitrys
Inne wydania:

Ostatnia książka z trylogii i totalnie nie wiem co powiedzieć. Znam pióro autora z poprzednich książek i pisze wszystkie na tym samym poziomie co nie jest wcale łatwe. Całe trzy książki prowadzi nas do niesamowitego zakończenia. Mimo że początkowo spodziewałam się co się może wydarzyć to ilość zwrotów akcji zaskoczyła mnie. Uważam że jest to tak ciekawa seria że miłośnicy fantastyki się w niej poprostu zakochają.
Tym razem ilość przygód szamanki i Norana co idealnie nam obrazuje ich ostatnie emocje i przygody.
Bardzo kibicowałam właśnie przemiencowi ale nie do końca się tego spodziewałam. Nie chciałabym opisywać streszczenia aby nie spojlerowac wcześniejszych części jeżeli ktoś nie czytał.
Muszę sięgnąć po pozycję jeszcze wcześniejsze, ponieważ autor ma dar do tworzenia nowego Universum.

Informacje dodatkowe o Sploty Przeznaczenia:

Data wydania: 2021-11-29
Dodał/a opinię: Jolanta Marciniak

Zobacz opinie o książce Sploty Przeznaczenia

Kup książkę Sploty Przeznaczenia

Mrok we krwi
Paweł Kopijer0
Okładka ksiązki - Mrok we krwi

Stary porządek na kontynencie Elise właśnie się rozpada. Śmierć króla Reingarda oznacza koniec panowania rodu Błogosławionej Krwi, a wieloletnia...

The Dark in the Blood / Mrok we krwi z podręcznym słownikiem angielsko-polskim
Paweł Kopijer0
Okładka ksiązki - The Dark in the Blood / Mrok we krwi z podręcznym słownikiem angielsko-polskim

Powieść fantasy "Mrok we krwi", I tom trylogii Mitrys, Kroniki Dwuświata. Stary porządek na kontynencie Elise właśnie się rozpada. Śmierć króla Reingarda...