"Starburst. How to Get Famous"
Opowieść o młodej kobiecie imieniem Jelly, która przypadkowo trafia do muzycznego talent show. Jelly, z pozoru zwyczajna kelnerka z zamiłowaniem do książek, herbaty i kotów, skrywa w sobie coś niezwykłego – słyszy tajemnicze głosy i ma zdolności pirokinetyczne. Jej życie nabiera tempa, gdy pewnego wieczoru, podczas zamykania kawiarni, otrzymuje propozycję udziału w popularnym programie telewizyjnym.
Książka umiejętnie łączy elementy komedii, dramatu i romansu, przedstawiając w zabawny i często sarkastyczny sposób perypetie Jelly w świecie show-biznesu. Autorka z humorem opisuje, jak bohaterka zmaga się z wyzwaniami nowego życia. Od trudnych relacji z przyjaciółmi i trenerami, po luksusowy dom, który szybko staje się jej złotą klatką.
"Starburst" to jednak nie tylko historia o drodze do sławy. To także opowieść o odkrywaniu własnej tożsamości i radzeniu sobie z nieoczekiwanymi przeciwnościami losu. Powieść jest pełna zarówno zabawnych, jak i wzruszających momentów, a zaskakujące zwroty akcji sprawiają, że czytelnik z zapartym tchem śledzi losy Jelly aż do ostatniej strony.
Polecam Wam 😍
Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚
Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂
Wydawnictwo: Nowa Baśń