Okładka książki - Striptizerka

Striptizerka

Tom 1 cyklu Klubowe Życie

Jest to moje kolejne spotkanie z twórczością autorki.Jestem pod ogromnym wrażeniem historią bohaterów napisanej w tej powieści.🥰
Oprócz burzliwej relacji pomiędzy Camilą a Samuelem mamy wiele informacji o koniach-związanymi z nimi obowiązkami,pielęgnacją i przyjemnościami,którą jest jazda konno.Opis tych czynności jest napisany w bardzo lekki i przyjemny sposób.Dzięki temu możemy wyobrazić sobie przedstawione wydarzenia z życia bohaterow i ich pasja zwiazana z jeździectwem.

Relacja bohaterów od pierwszego spotkania jest wybuchowa i nieprzewidywalna.Oboje posiadają silne charaktery nie pozwalając rządzić sobą.Przez to ciagle iskrzy pomiędzy nimi.W związku z tym ich namiętność jest gorąca i nieokiełznana.
Dążenie bohaterów do osiągnięcia swojego celu było zaborcze i nieprzewidywalne.
Czyta się bardzo szybko ze względu na brak obszernych opisów,co jest atutem książki.

Zakończenie sugeruje,że w tej historii autorka nas jeszcze zaskoczy.Czekam zatem na ciąg dalszy losów bohaterów📖
Z książka spędzicie miło i przyjemnie czas—dlatego Wam bardzo polecam📖

Informacje dodatkowe o Striptizerka:

Data wydania: 2022-10-29
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Striptizerka

Kup książkę Striptizerka

Napędzana pasją
Ewa Maciejczuk0
Okładka ksiązki - Napędzana pasją

Życie bywa nieprzewidywalne. Amelia, spokojna i wrażliwa dziewczyna, zakochuje się w pewnym siebie Gabrielu. Kiedy wydaje jej się, że znalazła miłość swojego...

Aranżowane małżeństwo
Ewa Maciejczuk0
Okładka ksiązki - Aranżowane małżeństwo

Pierwsze opowiadanie z cyklu W imię zasad mafii" autorstwa Ewy Maciejczuk. Claro Caruso córka capo dei capi, wplątana w aranżowane małżeństwo, chociaż...