Okładka książki - Święta po sąsiedzku

Święta po sąsiedzku

„Święta po sąsiedzku” Anna Wolf to idealna książka o świętach z dużą dawką humoru.
Droga autorko dziękuję za tę historię. Aż poczułam się dzisiaj lepiej po przeczytaniu. Miałam małego doła, a dzięki tej historii się uśmiechnęłam. Więc polecam na poprawę humoru.
Główni bohaterowie to Rose i Jason. Nie lubią się i trzeba to powiedzieć. Oboje opiekują się dziadkami. Rose mieszka z dziadkiem, a Jason z babcią. Kiedy ich dziadkowie oznajmiają im, że święta spędzą w gronie znajomych to Rose i Joson będą musieli współpracować i pomóc w przygotowaniach. Zakopują topór wojenny, ale czy tak się da.
Czy wytrzymają w swoim towarzystwie?
Kocham dziadków no mega, aż pomyślałam o swoich i jakby oni próbowali knuć za moimi plecami. Nasi bohaterowie to dwa żywioły i ciężko im współpracować, ale dla dziadków się starają. Ich potyczki słowne są obłędne i wybuchowe. Gwarantuje wam dużo humoru, intryg dziadków i magię świąt.
Serdecznie i całego serca polecam książkę, po której uśmiech pojawi się na waszej twarzy.

Informacje dodatkowe o Święta po sąsiedzku:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-11-22
Dodał/a opinię: zaczytanamama86

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce Święta po sąsiedzku

Kup książkę Święta po sąsiedzku

Blade
Anna Wolf0
Okładka ksiązki -  Blade

Rewelacyjna seria motocyklowa autorki bestsellerowych „Gangsterów”. Życie Blade’a kręciło się wokół klubu, braci i chętnych...

Saint
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Saint

Klub i bracia to wszystko, czego chce Saint, tak mu się wydaje, dopóki nie poznał jej... Saint dawno temu podjął decyzję, że już nigdy nie zwiąże...