Okładka książki - Tajemnica Ojca Pio i Karola Wojtyły Historia cudownego uzdrowienia Wandy Półtawskiej

Powyższe Dzieło jest na pewno Oddaniem Prawdy na temat tego jaki Wielki Wpływ posiadał Ojciec Pio jako Człowiek lub Ktoś Święty na Karola Wojtyłę-Papieża Jana Pawła II, późniejszego.To nie dziwne ,że zarówno Karol Wojtyła jak i Ojciec Pio, Uśmiechają się na Okładce tego Dzieła! Na pewno, nie jest to Łatwa Książka do Zrozumienia i Czytania, lecz Przekazuje Nam Głębokie Prawdy Życiowe. Aby UZDROWIĆ TRZEBA BYĆ KIMŚ WIELKIM! I TO JEST FAKT DOKONANY I OCZYWISTY.MOIM SKROMNYM ZDANIEM JEST TO NASTĘPNA FENOMENALNA KSIĄŻKA O FENOMENALNYCH LUDZIACH. Ojciec Pio -przeszedł przecież Mękę... A Jan Paweł II- miał w Młodości Ciężkie Życie! Z chęcią Ją Przeczytam!

Informacje dodatkowe o Tajemnica Ojca Pio i Karola Wojtyły Historia cudownego uzdrowienia Wandy Półtawskiej:

Wydawnictwo: Edycja Świętego Pawła
Data wydania: 2010 (data przybliżona)
Kategoria: Duchowość, religia
Dodał/a opinię: DanutaB

Zobacz opinie o książce Tajemnica Ojca Pio i Karola Wojtyły Historia cudownego uzdrowienia Wandy Półtawskiej

Kup książkę Tajemnica Ojca Pio i Karola Wojtyły Historia cudownego uzdrowienia Wandy Półtawskiej

Franciszek. Papież, który się usmiecha
Andrea Tornielli0
Okładka ksiązki - Franciszek. Papież, który się usmiecha

Już od pierwszej chwili gdy pojawił się na najważniejszym balkonie na placu Świętego Piotra - Jego proste i szczere pozdrowienie ,,dobry wieczór"...

Ojciec Pio. Święty, który walczył z diabłem
Andrea Tornielli0
Okładka ksiązki - Ojciec Pio. Święty, który walczył z diabłem

,,Jak możesz wątpić w szatana, skoro ja widzę go cały czas?" Święty Ojciec Pio nigdy nie wahał się, odpowiadając na pytanie o to, kim jest diabeł. Dla...