Okładka książki - Ten jeden dzień

Ten jeden dzień

🎗️🧿🎗️🧿🎗️ Recenzja 🎗️🧿🎗️🧿🎗️

Shari Low " Ten jeden dzień "
@sharilowbooks

Wydawnictwo: Muza
@wydawnictwomuza

🎗️🧿🎗️🧿🎗️🧿🎗️🧿🎗️🧿🎗️🧿🎗️

" - Strasznie mi przykro, mój chłopcze.- Val najwyraźniej wyciągnęła już własne wnioski. -Nawet nie wiem, co ci powiedzieć, poza tym, że na to nie zastużyłeś. Ani ty ani ta biedna dziewczyna za ścianą..."

" Ten jeden dzień " jest to powieść nasycona dramatem i intensywnymi emocjami..

To naprawdę poruszająca historia, w której jedna chwila zmienia życie bohaterów bezpowrotnie.. Max okłamuje Tress, pozostawiając ją w domu i udając się do Glasgow z Anyą, co prowadzi do serii dramatycznych wydarzeń.. Tress niespodziewanie zaczyna rodzić, a Max i Anya muszą stawić czoła konsekwencjom swoich decyzji. Noah, mąż Anyi, odkrywa kłamstwa żony i wyrusza, by poznać prawdę.. Cała sytuacja sprawia, że życie bohaterów zmienia się na zawsze, a relacje między nimi zostają wystawione na próbę..

To powieść pełna napięcia, zdrad, tajemnic i konsekwencji, która porusza głęboko emocje.

Dzięki wielowątkowej narracji z perspektyw Noah, Nancy, Maxa i Tress, czytelnik ma możliwość zagłębienia się w ich świat, poznania ich wewnętrznych myśli, odczuć i emocji..
To sprawia, że historia staje się bardziej wielowymiarowa i absorbująca, pozwalając nam lepiej zrozumieć motywacje i decyzje bohaterów.. Poprzez różne perspektywy możemy doświadczyć różnorodnych emocji, przeżyć z nimi radości, smutki, nadzieje i rozczarowania, co sprawia, że książka staje się prawdziwie angażująca i pełna napięcia..

Autorka potrafi wciągnąć czytelnika w wir emocji i skomplikowanych relacji międzyludzkich.. Jej styl pisania jest pełen napięcia i dramatyzmu, co sprawia, że historia staje się niezwykle absorbująca i trzymająca w napięciu.. Dodatkowo, autorka umiejętnie ukazuje konflikty moralne i psychologiczne postaci, co sprawia, że czytelnik jest zmuszony do refleksji nad decyzjami i konsekwencjami ich działań..

Styl autorki jest pełen napięcia i kontrastów - od oczekiwania na narodziny dziecka po zdradę i tragedię.. Autorka potrafi wplątać czytelnika w skomplikowane relacje międzyludzkie, ukazując skomplikowane emocje i decyzje bohaterów..

Bohaterowie są głęboko skomplikowani emocjonalnie, walczą z wewnętrznymi konfliktami i decyzjami, które mają ogromny wpływ na ich życie..

Możemy dostrzec różnorodne emocje takie jak miłość, zdrada, żal, gniew.. Poprzez opisy postaci i ich działań, autorka ukazuje nam złożoność ludzkiej natury i trudności, z jakimi się borykamy w relacjach..

Cała historia prowadzi do zaskakującego zwrotu akcji, który pozostawia czytelnika z refleksją nad lojalnością, zdradą i możliwością naprawy zniszczonego małżeństwa..

" Chciał ci powiedzieć, że życie jest krótkie, nie znasz dnia ani godziny i w jednej chwili cały twój świat może lec w gruzach. Dlatego powinnaś korzystać z każdej szansy na szczęście, jaką los ci podsuwa, bo nie wiesz, kiedy i czy w ogóle pojawi się następna..."

Historia rozpoczyna się od zwykłego dnia, który szybko zamienia się w dramat. Max kłamie swojej żonie, Tress, udając, że leci do Londynu, podczas gdy tak naprawdę spotyka się z Anyą, żoną swojego przyjaciela.. Tress niespodziewanie zaczyna rodzić, a Max jest poza zasięgiem, co sprawia, że sytuacja staje się bardziej skomplikowana.. Noah, mąż Anyi, odkrywa, że jego żona go okłamała i postanawia ją odnaleźć.. Cała sytuacja prowadzi do zmiany życia bohaterów na zawsze, niosąc ze sobą napięcie, tajemnice i trudne decyzje..

Czy te wydarzenia pomogą im naprawić swoje związki czy doprowadzą do dalszych komplikacji?

Informacje dodatkowe o Ten jeden dzień:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-06-05
Tytuł oryginału: One Day With You
Dodał/a opinię: Magdalena Grzejszczyk

Tagi: romans Romans współczesny

Zobacz opinie o książce Ten jeden dzień

Kup książkę Ten jeden dzień

Cała nowa ja
Shari Low0
Okładka ksiązki - Cała nowa ja

Leni Lomond ma dość handlowania urządzeniami sanitarnymi. Ma dość spokojnego i poukładanego życia. W sylwestra podejmuje postanowienie, że wszystko zmieni...