Okładka książki - That one birthday

That one birthday

☕ Mini Recenzja: Urodzinowy przełom

To inspirująca historia o tym, że puste miejsca przy stole mogą być początkiem czegoś lepszego. Bohaterka, mimo stabilnego życia i pracy w reklamie, w dniu urodzin zderza się z rozczarowaniem, które staje się impulsem do zmian.

Dlaczego warto?

Dojrzałość: Zamiast obrażać się na świat, bohaterka otwiera się na nowych ludzi, zachowując stare więzi.

Oczyszczenie: Kluczowym wątkiem jest rozliczenie z byłym partnerem – to dowód na to, że aby iść naprzód, trzeba najpierw domknąć stare rozdziały.

Przekaz: Bardzo życiowa lekcja o tym, że bilans przeszłości jest niezbędny, by w pełni cieszyć się teraźniejszością.

W skrócie: Idealna lektura do kawy o odwadze robienia porządków w sercu i kalendarzu. Krótka, trafna i dająca do myślenia.

Informacje dodatkowe o That one birthday:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-10-21
Kategoria: Opowiadania
Dodał/a opinię: Zaczytana_ania19

Tagi: opowiadanie obyczajówka urodziny przeszłość

Zobacz opinie o książce That one birthday

Kup książkę That one birthday

Tam, gdzie mnie nie znajdziesz
Joanna Postój0
Okładka ksiązki - Tam, gdzie mnie nie znajdziesz

WRACAM.To jedno słowo wystarczyło, bym zamarła.Serce zabiło szybciej. Palce zesztywniały na ekranie telefonu.Nie potrzebowałam podpisu. Wiedziałam, kto...

Połączyły nas nieudane narzeczeństwa
Joanna Postój0
Okładka ksiązki - Połączyły nas nieudane narzeczeństwa

Laura Jabłońska to dwudziestoośmioletnia kobieta, która niedawno została singielką. Zbliżają się święta, które jednocześnie są dla kobiety czasem refleksyjnym...