Okładka książki - The Perfect Defender

The Perfect Defender

Tom 2 cyklu Bracia McKinley

"The Perfect Defender" to drugi tom cyklu Bracia McKinley. O tym że uwielbiam pióro Autorki nie muszę Wam pisać. Na każdą premierę czekam z niecierpliwością wiedząc ,że dostanę świetną historię. Tym razem było podobnie. Autorka w znakomity sposób prowadzi fabułę ,wplatając w nią garść ważnych tematów ,co nie pozwala odłożyć książki na bok.

"Chciałam zobaczyć,jak traci nad sobą panowanie,jak szaleje jeszcze bardziej na moim punkcie,bo tak naprawdę tego brakowało mi w każdym poprzednim związku. Tego napięcia,pragnienia,spojrzenia,jakbym była szklanką wody na pustyni".

Noemi Marshall uwalnia się spod opiekuńczych skrzydeł braci ,ojca i szofera.Wyprowadzka do innego miasta to nie tylko staż, który chce odbyć ,ale też namiastka wolności.Staż w firmie przyjaciela ojca oraz ich opieka nie przeszkodzi kobiecie na realizację planów. Już pierwszej nocy w Los Angeles dziewczyna znajduje się w łóżku szefa,co daje spektakularne efekty. Lane McKinley od samego początku daje jej do zrozumienia, że jej nie lubi. Czyżby spodobało mu się to co zobaczył pierwszej nocy? Czy zakazany owoc smakuje lepiej? Czy Noemi uwolni się od nadopiekuńczości rodziny i szofera? Czy kobieta poradzi sobie z bólem i przeszłością ,z którą przyjdzie się jej zmierzyć? Czy Lane potraktuje ją jak zdobycz i zabawkę ?

"Wszystko w życiu, każde zdarzenie czy spotkanie,ma jakiś sens".

Całe nasze życie składa się z malutkich wyborów ,które podejmujemy każdego dnia .W którymś momencie musimy podjąć decyzję, od której zależą losy naszych najbliższych i nas samych. Często ucieczka,skrywanie swoich obaw i uczuć może doprowadzić do ogromnych niedomówień . Druga osoba może błędnie ocenić nasze zamiary i decyzje.

Autorka stworzyła ciekawą fabułę i wykreowała postacie,które nie pozwolą nam się nudzić podczas lektury. To nie jest tylko książka przy której możecie się zrelaksować,ale możecie też pomyśleć o tym co mamy i co nas otacza. Często doceniamy coś lub kogoś po jego utracie.

Nie czekajcie długo z lekturą i dajcie się porwać do świata Noemi i McKinleya.Emocji nie zabraknie ,a zwroty akcji nie pozwolą Wam zostawić książki do jej finału.

Informacje dodatkowe o The Perfect Defender:

Kup książkę The Perfect Defender

I Wanna Touch You
Joanna Chwistek0
Okładka ksiązki - I Wanna Touch You

Początek studenckiego życia, gra w hokeja i znienawidzona przybrana siostra. Asher Barkley właśnie rozpoczyna nowe życie z daleka od rodzinnego miasta...

Prześladowca
Joanna Chwistek 0
Okładka ksiązki - Prześladowca

Autorka serii mafijnej „Niezłomne” i powieści Danielle! Szesnastoletnia Serena Lillard jest córką lekarzy i już dawno postanowiła, że kiedyś...