Ella Maison wciąga czytelnika z niezwykła lekkością w progi życia celebrytów.
Rozchwytywany przez fanów Adam Connor ceni swoją prywatność w sposób szczególny.
Ukazany jako opiewający o ideał ojciec i mężczyzna w gruncie rzeczy zaskarbi sobie serce nie jednej czytelniczki.
On sam w rzeczywistości zapragnie zdobyć serce małej stalkerki - Lucy, której pakowanie się w kłopoty wydaje się być codziennością.
Uśmiecham się na sama myśl przekomarzanek jakim raczyli nas bohaterzy. Autorka bowiem stworzyła spice romans z niesamowitym poczuciem humoru wtapiając pomiędzy inne nie mniej istotne wątki by nie przytłoczyć nas ilością amorów.
Ukazuje jednocześnie, że przyjaźń nie jedno ma imię, a rodzina jest najcenniejszym dobrem tego świata.
Lucy choć bywała niezwykle irytująca dla najbliższych sobie gotowa była przenosić góry.
To samo można powiedzieć o Adamie, którego sława nie sprowadziła na złe tory.
Zwroty kierowane bezpośrednio do czytelnika są tu nienachalnym smaczkiem, a sama książka znacząco różni się od „Marriage for one” która miałam okazje czytać dając nam więcej akcji i emocji.
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2024-01-10
NAJGORĘTSZY #SLOWBURN ROMANS TEGO ROKU Jack i ja zrobiliśmy wszystko dokładnie na odwrót. Dzień, w którym zwabił mnie do swojego biura, był jednocześnie...
SPORTOWY #SLOWBURN ROMANS NA AMERYKAŃSKIM KAMPUSIE Zawsze miałam pecha. A kiedy w pobliżu pojawiał się Dylan Reed, wychodziłam na wyjątkową wariatkę...