Okładka książki - Topiąc stal

Topiąc stal

Nowa seria,nowi bohaterowie i zupełnie coś świeżego stworzyła autorka.Czytając opis książki byłam przekonana,że nic nie zaskoczy mnie.Nie przewidziałam jednego…autorka napisało taka historię,że w żaden sposób nie przewidziałabym rozwijających się zdarzeń i odkrytych tajemnic,które są początkiem poznawania Tytanów.
Sięgając po tą powieść przygotujcie się na ekstremalne wydarzenia związane z odkrywaniem tajemniczej „Rodziny”.Owa rodzina to ma swoje zasady i strukturę.Czytanie o niej powoduje zamęt i niedowierzanie.Członkowie są zarówno szaleni jak i oddani panującym zasadom.

Bądźcie pewni,że otrzymana historia spowoduje pragnienie poznania szczegółów z życia Tate i Lincoln’a,którzy byli dla siebie przeznaczeni oraz innych postaci pojawiających się w tej książce.
Nie chce wam zdradzać istotnych faktów poznanych w tej powieści,abyście czytając byli tak samo zaskoczeni jak ja.Dzięki temu ta historia namiesza w waszych głowach.Spowoduje zamęt i oczekiwanie na kontynuacje.Takie odczuwa wzbudziła we mnie i już czekam na więcej.

Gorąco polecam książkę „Topiąc stal” z serii Tytani.Efekt zaskoczenia i emocji gwarantowany do ostatniej strony.

Informacje dodatkowe o Topiąc stal:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-05-24
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Romans współczesny

Zobacz opinie o książce Topiąc stal

Kup książkę Topiąc stal

Pętla kłamstw
Agnieszka Siepielska0
Okładka ksiązki - Pętla kłamstw

Można błądzić, ale nie należy oszukiwać samego siebie. Twoje życie będzie wyglądać jak ta szachownica. Będziesz zmuszona myśleć nad każdym ruchem i niszczyć...

Dama Paxtona
Agnieszka Siepielska0
Okładka ksiązki - Dama Paxtona

Autorka bestsellerowego "Rhysa" powraca z pierwszym tomem serii o motocyklistach! Nikki Preston postanawia uciec od obłudy, która na co dzień ją...