Okładka książki - Trauma

Trauma

Witajcie #czytelnicy 😃

Już jesień za oknami , a ja mam zdjęcie z końcówki czerwca 😍

" Trauma " @nataliakostrzycka.autor to kontynuacja książki "Paranoja ".

Anastazja po stracie męża Piotra wyprowadza się z Torunia . Historia jest owiana kłamstwami , manipulacjami i wszystkim tym co wprowadza w nasze głowy mętlik .

Pojawia się Kamil - brat Piotra - który bierze winę za jego śmierć na siebie . Jest też i adwokat Tymon , który będzie reprezentował chłopaka . Na pewno pojawienie się tych nowych bohaterów wprowadzi zawirowania w życiu dziewczyny .

Książkę czyta się szybko . Mogę powiedzieć , że autorka namiesza wam wszystkim porządnie w głowach . Będziecie myśleć , że już wiecie o co chodzi , by za chwilę zostać z niczym . Po czym na samym końcu dostaniecie obuchem w łeb . Jak tak można ? Szok i niedowierzanie wam pozostanie . Jestem ciekawa co też dalej może się dziać . 🤔

Gorąco wam polecam książkę , która zakręci wami niczym rollercoaster . Jak już przeczytacie dajcie koniecznie znać czy tego się spodziewaliście 😉

#trauma #polecamautorkę #polecamksiążkę #bookstragram

Kup książkę Trauma

Paranoja
Natalia Kostrzycka0
Okładka ksiązki - Paranoja

Nikt nie potrafi zranić tak głęboko jak najbliższa rodzina. "Paranoja" jest poruszającym obrazem zrujnowanego zaufania i zerwanych więzi. Poznaj skomplikowane...