💙Kontynuacja losów przyjaciółek jest niezwykle zaskakujace.Jak to w życiu-nic nie jest na zawsze.
Los nie szczędzi im niespodzianek. Z kłopotami musząc się z zmierzyć.
Siła przyjaźni jest wielka!
Potrafia się wspierać w chwilach radosnych jak i problemach,które się piętrzą.Problemy z mężczyznami to główne ich smutki…życie dostarcza im smutne chwile jak i zabawnych sytuacji podczas których uśmiech nie schodził mi z twarzy.
Dodanie do historii problemy z dziećmi,zaskakujące diagnozy zdrowotne czyni powieść wyjątkowa
Autorka potrafiła świetnie scalić trzy historie,które mieszają sie ze sobą.Fabuła jest dzięki temu bardzo urozmaicona.Zabiera czytelnika w codzienny świat bohaterek zmagający się z problemami.
Czas spędzony z dziewczynami uważam za bardzo przyjemny.Jestem już ciekawa co będą przezywać w trzecim tomie serii
Ze swojej strony polecam Koniecznie przeczytajcie książkę jak i cała serie📚
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2019-05-14
Barbara Dębska
Wszystko w życiu dzieje się po coś, tylko nie od razu wiadomo po co. Zbiór felietonów autorstwa Izabelli Frączyk to efekt wnikliwej obserwacji wszystkiego...
Beata zmierza prostą drogą do Częstochowy, by zaopiekować się starą ciotką i zacząć tam życie od nowa. Jednakże podróż nie przebiega bez przygód i po...