💙Kontynuacja losów przyjaciółek jest niezwykle zaskakujace.Jak to w życiu-nic nie jest na zawsze.
Los nie szczędzi im niespodzianek. Z kłopotami musząc się z zmierzyć.
Siła przyjaźni jest wielka!
Potrafia się wspierać w chwilach radosnych jak i problemach,które się piętrzą.Problemy z mężczyznami to główne ich smutki…życie dostarcza im smutne chwile jak i zabawnych sytuacji podczas których uśmiech nie schodził mi z twarzy.
Dodanie do historii problemy z dziećmi,zaskakujące diagnozy zdrowotne czyni powieść wyjątkowa
Autorka potrafiła świetnie scalić trzy historie,które mieszają sie ze sobą.Fabuła jest dzięki temu bardzo urozmaicona.Zabiera czytelnika w codzienny świat bohaterek zmagający się z problemami.
Czas spędzony z dziewczynami uważam za bardzo przyjemny.Jestem już ciekawa co będą przezywać w trzecim tomie serii
Ze swojej strony polecam Koniecznie przeczytajcie książkę jak i cała serie📚
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2019-05-14
Barbara Dębska
Czasem życie zmusza nas do bycia silnym, ale... ile można? Dotychczas Magda dała z siebie bardzo wiele. Teraz już chyba nikt się nie zdziwi, że ta młoda...
Beata zmierza prostą drogą do Częstochowy, by zaopiekować się starą ciotką i zacząć tam życie od nowa. Jednakże podróż nie przebiega bez przygód i po...