❤🔥 „Tylko tyle” to historia silnej kobiety,która po latach związku nie czuje emocji i pożądania ze strony ukochanego.Brak iskry,podniecenia powoduje,że zatraca się w pracy.Jest profesjonalistką jako specjalistka do spraw sprzedaży na rynek Europy Środkowej i Wschodniej Europy i Polski.Jej osobowość oraz dążenie do realizacji marzeń zawodowych bardzo mi imponował.Nie idzie na skróty,tylko osiąga wszystko ciężką pracą.
❤🔥 Powieść skupiona jest nie tylko na życiu zawodowym bohaterki,ale także na uczuciowym,rodzinnym i przyjaźni z Martyną.
Otrzymujemy dylematy w każdej z tej sfery.Nie tylko trudne decyzje związane z poznaniem nowego mężczyzny są ważne w tej historii,ale również relacje z rodzicami i dbaniem o nich i przyjaciółkę.
❤🔥Autorka wplotła do tej historii wiele ciekawych wątków,które tworzą istną mieszankę emocji i dylematów-walczyć o pierwszą miłość,czy ponieść się przelotnej znajomości?Ten wybór dla Leny będzie trudny!
❤🔥Atutem książki jest możliwość zwiedzania Karpacza,Szczawnicy a nawet Mazur.Dwa pierwsze miejsca są dla mnie bliskie,w związku z tym mogłam ponownie przenieść się do tych miejsc.
❤🔥Zakończenie jest niespodziewane i zaskakujące!Tego się nie spodziewałam!Przewrotność zdarzeń i decyzji wzbudziły we mnie emocje nie do opisania!
To lekka i przyjemna historia bohaterów,która pokazuje,że w związku trzeba się starać,pomimo upływu lat.Nigdy nie zapominać o sobie i dużo ze sobą rozmawiać.
Gorąco polecam książkę❤🔥
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2024-03-26
Barbara Dębska
Celem niniejszej pracy jest opis leksyki zapożyczonej w gwarze dużego polskojęzycznego skupiska na środkowej Ukrainie. Książka stanowi rozwinięcie pracy...
Czy praca może wywrócić życie człowieka do góry nogami? Zdecydowanie tak! Martyna jest inteligentną kobietą, odnoszącą wiele sukcesów w dobrze prosperującej...