💛„TYLKO Z TOBĄ JESTEM SOBĄ” to debiutancka powieść autora z gatunku young adult. Porusza wątek przyjaźni zmieniający się z każdym spojrzeniem,rozmową oraz bliższym poznaniem. Jest historią ukazująca walkę młodych osób,którzy poszukują siebie i którzy zaczynają rozumieć kim są i z kim pragną być. Walka o swoje szczęście jest zagmatwana,gdy strach przejmuje kontrolę i gdy ich przeraża opinia innych.
💛Powieść jest obrazem życia młodych bohaterów,którzy wchodzących powolutku do dorosłego życia zaczynają rozumieć swoje pragnienia i swoją orientację. Widać tutaj wsparcie bliskich oraz dyskryminację oraz tego konsekwencje. Szczere rozmowy dają możliwość życia w harmonii oraz w spokoju ze sobą samym.Tym samym bohaterowie muszą wykazać się odwagą,aby odważyć się i pokazać swoje prawdziwe JA❤
💛 Świat nastolatków przepełniony jest życiem w murach szkoły,nowych znajomości z rówieśnikami oraz wspólnie spędzanym czasem. Czasem,który zapełnia im ucieczkę od zmartwień i szansę na poznawanie siebie.
💛 „TYLKO Z TOBĄ JESTEM SOBĄ” to wartościowa i ucząca historia o akceptacji osób o innej orientacji oraz o tym,by żyć po swojemu,bo życie mamy tylko jedne. 💛Cudna opowieść o przyjaźni,która pokazuje,że warto zaryzykować,aby mieć lepszą przyszłość.
💛Czytajcie-gorąco polecam👌
Wydawnictwo: Magia Słów