Okładka książki - Ubrania i pogoda. Pops i Boti uczą angielskiego

Ubrania i pogoda. Pops i Boti uczą angielskiego

Zakochaliśmy się w tej książce! To najbardziej urocza książka, która uczy dzieci angielskiego z jaką mieliśmy do czynienia!

Pops i Boti, czyli żółty stworek i pszczółka zabierają dzieci w świat języka angielskiego, który jest przyjazny dla oka, ciekawy i tematyczny, a przy tym zabawny i jeszcze raz to napiszę - uroczy! Zobaczcie zresztą na zdjęcia ze środka książki i powiedzcie sami, czyż nie urzeka Was jej wnętrze 😊

W książce mowa jest o ubraniach, kolorach i pogodzie, a więc też o ubiorze dostosowanym do warunków pogodowych. Angielskie słówka dotyczą głównie poszczególnych elementów garderoby oraz samej pogody, natomiast bohaterzy rozmawiają ze sobą po polsku.

Pops i Boti wybiorą się do sklepu odzieżowego, bardzo nietypowego, bo w zakupach pomagać im będzie super fantastyczny stylizator! Nie jest to typowy album, czy słownik, bo mamy tu do czynienia z małą historyjką, humorem umilającym przyswajanie słownictwa i małymi zadaniami, które z pewnością spodobają się dzieciom - coś do sprawdzenia siebie i do coś do śmiechu 😉

To nowa seria edukacyjna z niecierpliwością będziemy wyczekiwać kolejnych części. Całość jest kolorowa, wesoła, pogodna i w kartonowej oprawie, w sam raz dla młodszych czytelników.

Informacje dodatkowe o Ubrania i pogoda. Pops i Boti uczą angielskiego:

Kup książkę Ubrania i pogoda. Pops i Boti uczą angielskiego

Zwierzęta domowe i zawody. Pops i Boti uczą angielskiego
Ewa Podleś0
Okładka ksiązki - Zwierzęta domowe i zawody. Pops i Boti uczą angielskiego

W tej części Pops i Boti pomagają przyjacielowi dostać pracę. Nie byle jaką! Ma zostać opiekunem zwykłych i niezwykłych zwierząt w hotelu Pod Mruczącym...

Jeżyk i jeżyny
Ewa Podleś0
Okładka ksiązki - Jeżyk i jeżyny

Jeżykowi wydaje się, że nikt nie chce go przytulić, bo jest kolczasty. Zmartwieni przyjaciele próbują mu pomóc to zmienić. Ale mamy pomysł jest najlepszy...