"Umysł, który oddycha" autorstwa Jodi Wilson, to spokojna, inspirująca i niezwykle potrzebna książka. Skłania do refleksji nad własnym stylem życia, pomaga spojrzeć na odpoczynek z nowej perspektywy i przypomina, że dbanie o siebie nie jest oznaką słabości, lecz mądrym wyborem. To lektura, po którą warto sięgnąć, jeśli marzysz o większym spokoju, harmonii i odzyskaniu kontroli nad swoim czasem. Autorka w przystępny sposób łączy wiedzę naukową, życiową mądrość oraz własne doświadczenia, pokazując, jak ogromne znaczenie dla naszego zdrowia psychicznego ma odpoczynek. Przypomina o czymś, o czym wielu z nas zapomina – że czas wolny nie jest luksusem, lecz niezbędnym elementem dobrego życia.
W świecie pełnym pośpiechu, nieustannych powiadomień i rosnącej listy obowiązków, książka Jodi Wilson staje się zaproszeniem do zatrzymania się i odzyskania wewnętrznej równowagi. To wartościowa lektura dla każdego, kto czuje się przytłoczony tempem współczesnego życia i szuka sposobu na odzyskanie spokoju.
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2026-06-03