Dzień dobry kochani 😘
Jaką moc byście chcieli posiadać ? Ja po przeczytaniu książki stwierdzam , że najchętniej bym posiadła moc uzdrowicielki . Móc leczyć siebie i innych , coś pięknego ❤️
" Uzdrowicielka " @kmuszynska_strona_autorska
Post #współpracabarterowa z @waspos
Jest to kontynuacja książki " Zielarka " z serii " Zielarki z góry Kujawskiej " . Przyznam , że nie czytałam pierwszej części , ale z miłą chęcią to nadrobię .
Marena to dziewczyna , która odnalazła swoje miejsce na ziemi w Bydgosti . Wszystko wygląda pięknie do momentu , kiedy zaczynają ginąć młode kobiety . Podejrzanym o ten czyn staje się bliski jej sercu wiking Eskil . Jak by tego było mało zjawia się Jaga , która żąda od dziewczyny spłaty długu inaczej czeka ją śmierć .
Cała trójka wraz z Wolradem, którego Marena uznaje za przyjaciela wyruszają w długą i niebezpieczną podróż . Do jakiego punktu są w stanie dotrzeć , ile znieść , by uwolnić się od brzemienia obietnicy ? Kto komu okaże się przyjacielem , a kto wrogiem ?
Mamy tutaj opowieść o sile miłości , która może doprowadzić człowieka do szalonych pomysłów by ją odzyskać. Czy zawsze warto robić wszystko , by osiągnąć cel ? Czy leży gdzieś granica ?
Strony bardzo szybko mi uciekały czytając tą fantastyczną historię . Lubię gdy mamy w książkach czasy w których żyły szeptuchy , zielarki , kobiety uznawane za czarownice .
Gorąco polecam ❤️
Życzę miłego dnia 😘
#uzdrowicielka #waspos #katarzynamuszyńska #fantastyka #współpraca #polecamautorkę #półrokupopolsku #czytambolubię #jesieniątakczytam #jesień #wrzosy #teamkawa #borówka #czytaniejestfajne #polecamksiążkę #fantastycznebopolskie
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2022-09-22
bogusiazieba80
Każdy sekret ma swoją cenę, ale najczęściej płacą ją niewinni. Riley dorasta w niewielkiej osadzie przy kopalni soli. Od pozostałych górników odróżniają...
Madison miała wszystko. Popularność, wpływowe nazwisko i wspierającą rodzinę. Skandal z jej udziałem spowodował jednak, że z uwielbiającej róż i imprezy...