Vincent
Blakemore Family
Tom 2
Vincent chce przejąć władzę i nie zamierza się nikim ani niczym przejmować. Czy mu się to uda? 🤔 Mężczyzna ma też narzeczoną, która jest gwarancją niezachwianych interesów w rodzinie. Czy dojdzie do ślubu? 🤔
Maddy Cloud jest kobietą, która bardzo zauroczyła Vincenta lata temu. Czy to uczucie nadal w nim jest? 🤔
Po latach ta para spotyka się i jego całe życie, które miał zaplanowane wywraca się do góry nogami. Dlaczego się tak dzieje? 🤔 Czy jest możliwe, że stara miłość nie rdzewieje? 🤔
Vincenta ojciec bardzo nie jest zadowolony tym, że jego syn zmienił priorytety i objęcie władzy przestało być na pierwszym miejscu, a nie powinno. Dlaczego jego ojciec jest taki zły na niego? 🤔 Dlaczego mężczyzna zmienił priorytety tak nagle? 🤔
Każdy z mężczyzn jest gotów posunąć się do wszystkiego, żeby postawić na swoim. Który z nim wygra? 🤔 🤣
Hmm i co ja Wam mogę powiedzieć tylko to, że książka była fantastyczna. Ten Pan na okładce przykuwa wzrok. Pióro autorki jest lekkie, przez co książkę czyta szybko, z każdą stroną cała historia wciąga coraz bardziej.
Z niecierpliwością czekam, na kolejne tomy z tej serii 🙂.
Polecam Wam ogromnie tę pozycję, jak i inne książki autorki.
Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚 ❤️.
Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.
Współpraca reklamowa, barterowa 🙂.
Data wydania: 2023-02-17
Patka96x
Moje życie skończyło się w dniu, w którym straciłam rodzinę. Chciałam umrzeć, żeby nie czuć bólu, jaki towarzyszył mi codziennie. Kiedy wreszcie odważyłam...
Młoda uciekinierka i płatny zabójca Dom nie zawsze jest bezpieczną przystanią, do której chętnie wraca się we wspomnieniach. Czasem bywa prawdziwym koszmarem...