Okładka książki - W kolorze krwi

W kolorze krwi

Tom 2 cyklu Dar miłości

Autorka w drugim tomie serii przenosi czytelnika w nieznane ziemie Ameryki w którym zakładają nowe osady.Towarzyszymi naszym bohaterom w trudach związanych z tworzeniem wspólnoty oraz ich wielkiej miłości zrodzonej pomiędzy człowiekiem a wampirem.Ta miłość nie powinna mieć miejsca a jednak jest wielka i niezwykła.Dla niej zrobi się wszystko,by ukochana osoba była szczęśliwa.

Porywająca historia z wielkiem niebezpieczeństwem w tle.Pojawienie się pięciu braci,którzy chcą chronić a zarazem zabić nieodpowiedne osoby.Napięcie jest ogromne.Rozwijająca się akcja wraz z ochroną pięknej miłości powoduje,że drżałam o życie naszych bohaterów.
Powrót osób z przeszłości,intrygi i niebezpieczeństwo spowodowało,że podczas czytania byłam ciekawa czy prawdziwa miłość zwycięży i będzie na wieczność.
Roderick’a od początku wzbudził mój zachwyt za determinację,miłość do Elizabeth i okazywanie jej na codzień.

Książka jest świetnym romansem historycznym w którym miesza się magia i fantastyka.Napisana jest w świetny sposób gdzie możemy sobie wyobrazić dziejące się wydarzenia.Mnie ta powieść zauroczyła i pragnęłabym kolejne tomy z tej serii.Obecnie jest to finalny tom😭Mam jednak nadzieje,że uda się w przyszłości jeszcze poczytać o Elizabeth i Rodericka,którzy potrafili zdobyć serce czytelnika swoim uczuciem.

Z całego serca polecam przeczytanie książek z tej seriiPrzekonacie się,że miłość może pokonać wszystko,nawet smierć,która jest nieunikniona dla każdego człowieka.

Informacje dodatkowe o W kolorze krwi:

Wydawnictwo: Videograf
Data wydania: 2023-04-13
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce W kolorze krwi

Kup książkę W kolorze krwi

Przebudzenie. Cudzy mąż
Katarzyna Grabowska0
Okładka ksiązki - Przebudzenie. Cudzy mąż

Alicja Banasiak właśnie skończyła studia i liczy na zasłużony odpoczynek. Niestety, oferta stażu niweczy jej plany. Przekraczając próg firmy RH Company...

W imię zemsty
Katarzyna Grabowska0
Okładka ksiązki - W imię zemsty

W świecie, w którym liczą się pieniądze i wpływy, nie ma miejsca na litość. Nawet miłość nie może stanąć na drodze do realizacji celu. Ważne jest tylko...