Okładka książki - W sercu zemsty

W sercu zemsty

„W sercu zemsty” Katarzyny Lewandowicz to druga część poruszającej serii, której początek stanowi książka „W sercu porachunków”. Autorka wraca do znanych nam już bohaterów i pokazuje, że przeszłości nie da się zostawić za sobą.
Jeżeli nie przeczytaliście pierwszej części koniecznie musicie to nadrobić, by zagłębić się w lekturze, bo fabuła drugiego tomu rozgrywa się bezpośrednio po wcześniejszych wydarzeniach, porachunki, tajemnice i narastające napięcie prowadzą bohaterów na drogę, z której trudno zawrócić.
Główni bohaterowie Laura i Alessandro przyciągają się do siebie niczym magnes, jest szalona namiętność, między nimi wciąż iskrzy.
Obserwujemy przemianę Laury z delikatnej kobiety, w silną fizycznie i psychicznie osobę, która skwapliwie przygotowuje się, aby zrealizować swój plan.
Motywem przewodnim książki jest zemsta, która nadaje tempa powieści, mamy mafię, porachunki i kobietę, która chce pomścić bliskich, wszystko to składa się na ciekawą, pełną akcji i zaskoczenia fabułę.
Powieść napisana jest w bardzo dobrym stylu, wielowątkowa historia poruszająca ciekawe, ale i trudne tematy, pokazując zmiany zachodzące w bohaterach.
Tom kończy się zaskakująco i sprawia, że chcemy więcej, jestem mega ciekawa jak to wszystko dalej się potoczy.
Czytając książkę otrzymujemy emocje na najwyższym poziomie!
Polecam!

Informacje dodatkowe o W sercu zemsty:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2025-11-25
Dodał/a opinię: pesciorka

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce W sercu zemsty

Kup książkę W sercu zemsty

Wpadka
Katarzyna Lewandowicz0
Okładka ksiązki - Wpadka

Kiedy spotykasz wymarzonego faceta o kilka dni później, niż powinnaś... Marysia, na którą wszyscy mówią Majka, ma prawie trzydzieści lat. I powoli zaczyna...

W sercu gangstera #3
Katarzyna Lewandowicz0
Okładka ksiązki - W sercu gangstera #3

Finałowy tom - najbardziej intensywny z całej trylogii Alessandro Caruso odzyskał Laurę i przez chwilę czuje się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie...